Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija – Premier

Swansea - Liverpool
2

Liverpoolovi navijači tako uspešnega uvoda v sezonože dolgo ne pomnijo. Klub z Anfielda je trenutno na tretjem mestu, z današnjo zmago pa bi se povzpel na vrh. Proti Swanseaju, ki je prvo zmago zabeležil šele v preteklem krogu proti slabemu West Bromwichu, imajo Liverpoolčani lepe možnosti, da se z gostovanja vrnejo s tremi osvojenimi točkami.

Nogomet - Italija - 1.liga

Parma - Roma
0,2

Parma po dveh odigranih krogih še vedno čaka na zmago, precej bolje pa gre Rimljanom, ki se lahko pohvalijo s polnim izkupičkom. Ekipi prevelikih težav s poškodbami nimajo, zato se obeta zanimiv in bržčas izenačen dvoboj.

Nogomet - Češka - 1.liga

Znojmo - Sparta Praga
2

Nogometašem iz češke prestolnice po sedmih odigranih krogih kaže odlično, saj so še neporaženi. Tako bi moralo ostati tudi po današnji tekmi, saj jim bo nasproti stal zadnjeuvrščeni Znojmo, ki mu igra nikakor ne steče. Moštvo je tako še vedno brez zmage, njihovi navijači pa bodo najverjetneje morali nanjo čakati še najmanj en krog.

Košarka - Mednarodni - EP

Slovenija - Finska
1

Slovenci so si četrtfinale že zagotovili, vseeno pa bi si marsikdo danes želel močnejšega nasprotnika od Fincev, saj nefavorizirana moštva Sloveniji na prvenstvu povzročajo presenetljivo veliko težav. A če izbranci selektorja Maljkovića ponovijo sobotno predstavo proti Grčiji, jim zmaga ne bi smela spolzeti z rok.

Košarka - Mednarodni - EP

Hrvaška - Grčija
2
Grki imajo še vedno možnost, da se uvrstijo v četrtfinale, a bodo morali za to danes nujno pasti Hrvati. Ti iz tekme v tekmo nastopajo bolj prepričljivo, povrhu pa so v Ljubljano uspeli privabiti tudi svoje navijače. Slednji bodo tudi danes zagotovo na tribunah, čeprav verjetno v nekoliko manjšem številu kot v soboto proti Italiji. Grki na tako številčno podporo s tribun sicer ne bodo mogli računati, bodo pa zato zagotovo izjemno motivirani.