PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Everton-Chelsea
2
Everton je z odhodom Moyesa izgubil veliko, potem pa je šila in kopita pobral še Fellaini, Jelavić pa na začetku sezone spredaj deluje povsem izgubljen. Sicer jim je uspelo na posojo dobiti Lukakuja, ampak danes nima pravice nastopa, ker je Chelsea njegov matični klub. Vse skupaj diši po tesni zmagi Bluesov.

Nogomet - Anglija - Premier

Stoke-Manch City
1,0
Britannia stadion je kot nekakšna utrdba, kjer so se v preteklosti tudi največji že znali opeči. Tokrat bodo imeli po mojem mnenju igralci Manchester Citya velike težave, saj jih je večina odšla na reprezentančne dolžnosti, ampak še največji problem vidim v dejstvu, da sta poškodovana Kompany ter Richards; tudi Demichelis je za današnjo tekmo vprašljiv. Stoke ima enega izmed najboljših vratarjev lige, čisto pred zaključkom prestopnega roka pa so v Irelandu dobili še enega izjemnega borca na sredini igrišča. Mislim, da bo doma ostala vsaj točka.

Nogomet - Italija - 1.liga

Napoli-Atalanta
1
Čeprav moštvo prihodnji teden čaka Liga prvakov močno dvomim, da bo Benitez kaj posebej premešal začetno postavo, ki je bila v prvem krogu boljša od Bologne (3-0), nato pa odpravila še Chievo iz Verone (2-4). Stafion San Paolo bo, tako kot vsako sezono, težko dopuščal točke, še posebej pa bodo težko do njih prihajale take ekipe, ki jim je bil pred začetkom prvenstva sojen boj za obstanek. Atalanta danes na jug Italije potuje brez poškodovanih Giorgija, Bellinija in Cazzole.

Košarka - Mednarodni - EP

K.Simon(HRV)-R.Ukič(HRV)
1
Medtem ko je Ukić bolj ali manj zadolžen za razigravanje svojih soigralcev, Simon kar dostikrat pogleda proti košu. Igrata približno enako minut, doslej pa sta si v medsebojnem duelu po trikrat razdelila zmago. Imam občutek, da igra Italijanov več možnosti dopušča za Simona, ki se bi moral ustaviti okoli desetih točk, medtem ko jih bo Ukić nabral 5 ali 6.

Tenis - WTA - Quebec City

Safarova L.-Bouchard E.
2
Za konec pa še ena izmed stalnic te teniške sezone - stava na Genie Bouchard. Po mojem mnenju gre za potencialno top 10 igralko, ki na domačem terenu išče svojo sploh prvo turnirsko zmago in menim, da tale "field" v Quebecu ni noben "bav-bav", da domačinka ne bi odšla do konca. Potem ko se je v prvem krogu nekoliko mučila z Arvidssonoo, je potem nanizala dve suvereni zmagi, še posebej včerajšnja proti neugodni Mladenovicevi me je utrdila v prepričanju, da je dekle "real deal".