PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni mladi - Kvalifikacije za EP U19

19Makedonija-19Ferski otoki/oba gol/
2 (=ne)
Ferci so črna ovčka turnirja in so proti Črnogorcem ter Turkom komaj prišli čez polovico, kaj šele, da bi dosegli gol. Zdi se mi, da se bodo tudi Makedonci danes pošteno znesli nad otoškim podmladkom in hkrati računali na "kiks" Turkov, ki bi jim ob ugodnem razpletu prinesel prvo mesto.

Nogomet - Španija - Pokal

Xerez-Fuenlabrada
2
V Jerezu po izpadu v tretjo ligo vse skupaj počasi propada. Ekipa sploh ni imela priprav, sezonskih vstopnic so prodali manj kot v Zavrču in tudi pokal jim je bolj odvečna tekma, kot pa da bi se je na veliko veselili. Lepa priložnost za tretjeligaša, da se prebijejo naprej in malce pozabijo na tegobe, ki jih pestijo po povprečnem začetku sezone, ko so nanizali tri remije.

Nogomet - Španija - Pokal

Leganes-Lucena CF
1
Kvota na spletnih stavnicah pada kot zmešana, kar pripisujem dejstvu, da sta obe ekipi precej boljši doma in da ima v tretjeligaški konkurenci Leganes malce boljše rezultate ter je na zadnji pokalni tekmi nasprotnika (Atletico Granadilla) povsem uničil. Začetnih 2.15 bi bilo sicer lepše, tako pa se bom zadovoljil tudi z malce nižjim koeficientom.

Košarka - Mednarodni - EP

N.Batum (FRA) 10,5 koš.
2
Batum ima drugje mejo postavljeno za koš višje, kar se mi zdi veliko bolj logično, saj je v predtekmovanju povprečno igral 25 minut, proti Belgiji pa ga je trener že počival. Verjetno bo danes na zelo pomembnem uvodu v drugi del dodobra uporabljen - pričakujem ga pri zelo dobri točkovni beri, saj je v prvem delu tekmovanja v povprečju zmetal za 35 točk. Ob vsaj dostojnem metu bi ponujeno mejo moral "pojesti".

Rokomet - Nemčija - Bundesliga

HSV Hamburg-Wetzlar/+6/
1
Ekipa, ki se je prek dodatnih kvalifikacij uvrstila v Ligo prvakov nikakor ne more biti slaba, je pa Hamburg na začetku domače sezone nekoliko zaspal in tako so doživeli malce nepričakovano ničlo proti Bergischerju, čemur je sledil pričakovan poraz s Kielom. Verjamem, da se bo ena izmed najboljših ekip lige nocoj pobrala in Wetzlarju dodatno napolnila mrežo. Gostje imajo namreč na svojem terenu odlične rezultate, v gosteh pa se le redko dokopljejo do presenečenja. Ne bom presenečen, če HSV danes slavi z dvoštevilsko razliko.