PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - EP

Hrvaška-Češka/+8/
2
Tekma odloča o tem, kdo bo spakiral za domov oziroma kdo za Ljubljano. Hrvati so včeraj do poznih ur igrali podaljške in kdo ve, kdaj so se spravili v postelje. Sem mnenja, da bo tekma z našimi fanti pustila vsaj majhne posledice v obliki utrujenosti, Čehi pa imajo pred seboj neverjetno priložnost generacije. Če bosta Vesely in Satoransky na nivoju, potem bo tekma zelo izenačena, morda lahko Čehi celo presenetijo.

Košarka - Mednarodni - EP

A.Tomič (HRV) 9,5 koš.
1
Predvidevam, da bo danes več priložnosti pod košem dobil Žorić, ki je včeraj hitro nabral štiri osebne in potem grel klop. Čehi imajo pod košem Veselya in tudi precej masivnega Balvina, ki se Tomiću v raketi ne bo pustil riniti. Napovedujem 26 minut in 6 točk.

Košarka - Mednarodni - EP

Slovenija-Poljska/+11/
1
Prišel je čas, da naši končno nekoga pošteno "sprehodijo". Poljaki so z mislimi verjetno že pri svojih klubih, medtem ko bodo naši zelo željni popraviti včerajšnji slabši vtis. "Šjor" pa bi tudi lahko spet vlekel malo boljše poteze, ne pa da najslabšo možno peterko pri '13 pusti na parketu skoraj pol četrtine. Recimo, da bo na koncu okoli 15 razlike za naše.

Košarka - Mednarodni - EP

Z.Dragič (SLO) 9,5 koš.
2
Stava se nekoliko navezuje na zgornjo. Zoran je v dosedanjih tekmah dosegal 3, 12, 11 in 12 točk. V povprečju igrajo po 25 minut, zmeče pa za vsega skupaj 20 točk. Torej mora imeti vsaj 50% met, če hočemo tole stavo na koncu obkrožiti. Mislim, da ga Maljković ne bo pretirano počival - včeraj je bila dobra šola - ko je počival brata Dragič, so nas Hrvati lepo ujeli.

Tenis - ATP - New York

Djokovič N.-Nadal R./1:3/
Z
Na zmago Nadala nakazuje statistika in ogled obeh fantov v preteklih dveh tednih. Return Španca tako ali tako nikoli ni bil sporen, tokrat pa je močno popravil tudi začetni udarec in le enkrat mu je nasprotnik uspel odvzeti servis. V izmenjavah je nezaustavljiv. Nole se je za uvrstitev v finale precej bolj namučil, Srbu pa za tolažilno nagrado ostaja dejstvo, da bo obdržal prvo pozicijo na lestvici ATP.