PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Afriške kvalifik. za SP

Sudan-Lesoto/+1/
2
Interes za tekmo je pri obojih praktično ničen, ker so že zapravili možnosti za Copacabano, je pa trener Lesota najvil, da bo na zelenico poslal najboljših 11 parov nog, medtem ko bo Sudan nastopil z nekoliko spremenjeno zasedbo.

Nogomet - Mednarodni - Afriške kvalifik. za SP

Kenija-Namibija
1
Trener Kenije Amrouche se je na novinarski konferenci pred tekmo razhudil na prisotne, zakaj ga sprašujejo, če bo nastopil z najmočnejšimi fanti, kljub temu, da možnosti za SP ni več. Človek je resen v namerah, da sestavi ekipo, ki bo na afriškem pokalu 2015 krojila vrh ter se potegovala za uvrstitev na SP 2018 in Namibija je ravno pravšnji nasprotnik za to, da se domači nad nekom znesejo.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Buffalo/+10,5/-New England
1
Patsi so med pavzo izgubili odličnega WR-ja Welkerja, Brady je bil v preseasnu zelo rezerviran, poleg tega pa tudi obramba ni blestela. Je že res, da so imeli Billsi zadnje tedne kar nekaj težav z dilemo o quarterbacku, toda ostalo je funkcioniralo tako, kot mora, zato se jim odhod CJ Spillerja po mojem mnenju bistveno ne bo poznala. Napovedujem neko srednjo predstavo njihovega rookieja EJ Manuela in tesno tekmo.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Chicago Bears-Cincinnati
2
Pri NFL-u se najprej pogleda oba podajalca in potem naredi neko nadaljno evaluacijo. Daltona vsekakor vrednotim pred Cutlerjem, ki je v preteklosti že večkrat dokazal, da mu ne gre zaupati. Poba ima preveč vzponov in padcev. ..lahko odigra fantastično tekmo, a že naslednji teden povsem razočara. Glavni mož Bengalsov ima letos odlične pomagalce, nekaj zelo obetavnih novincev in napovedujem, da bo Cincinnati že na prvi tekmi pokazal zobe. Bengalsi bodo prvi v svoji diviziji in po dolgem času bodo njihovi navijači imeli razlog za radost tudi v končnici.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Pittsburgh-Tennessee/+7,5/
2
Smešno precenjevanje Steelersov! Big Ben bo doživel par "sackov", obramba je bila že lani povsem izgubljena, Titansi pa so s Fitzpatrickom dobila zelo dobrega podajalca, ki ima v Brittu odličnega WR-ja, tu pa je še eden najboljših lovilcev lige Chris Johnson. Zapomnite si tole - Titansi gredo iz železarskega mesta z zmago!