PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - WTA - New York

Li Na - Makarova E.
2

Makarova v New Yorku igra izvrstno, saj v štirih dvobojih še ni izgubila niza, premagala pa je že letošnjo finalistko Wimbledona Lisickijevo in tretjo nosilko Radwansko. Seveda je tudi Kitajka Li Na enako uspešna, prav tako štiri zmage z 2:0, a današnji dvoboj bi utegnil biti precej bolj izenačen, kot namigujejo stavne kvote, zato bi bil greh zamuditi priložnost in ne staviti na rusko presenečenje. (4/10)

Tenis - WTA - New York

Suarez Navarro C. - Williams S.
Točen rezultat - 0:2

Serena je na domačih tleh ogromna favoritinja za zmago na turnirju, ustavi jo lahko le izjemno slab dan ali poškodba, saj ji tekmice na takšni podlagi praktično niso dorasle. Kot v dosedanjih dovobjih lahko tudi danes pričakujemo njeno gladko zmago z 2:0 v nizih. (8/10)

Tenis - ATP - New York

Hewitt L. - Južni M.
1

Hewitt v New Yorku letos kaže igre, kot jih že dolgo ni, v drugem krogu pa je izločil tudi odličnega Del Potra. Tudi proti Južniju danes ni v vlogi favorita, a po do sedaj videnem ne bo ravno senzacija, če bo ugnal tudi nepredvidljivega Rusa. V medsebojnih dvobojih Hewitt vodi s 3:1, zato se bo prav gotovo samozavestno lotil dvoboja, ki mu lahko v primeru uspeha prinese povratek na veliko sceno. (4/10)

Tenis - ATP - New York dvojice

Bryan B/Bryan M - Fleming/Marray
1

Brata Bryan že leta kraljujeta v svetu dvojic in nič ne kaže, da bi kmalu dobila naslednika. Po zmagi v Wimbledonu tudi v New Yorku ciljata na končno zmago, britanska dvojica Fleming – Marray pa ju bo na tej poti le stežka ustavila. (8/10)