Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Nemčija - 2. liga

Kaiserslautern – Cottbus
0
Ekipi prvenstva nista začeli slabo, čeprav sta v zadnjem krogu obe vpisali poraz. Zadnji dvoboj obeh moštev je sicer dobil Cottbus, vendar pa je bil Kaiserslautern zato vselej uspešnejši v preteklih dvobojih. Obeta se bržčas izenačen dvoboj, ki se zna končati z delitvijo točk.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Rijeka - Lokomotiva ZG
1
Evforija po uvrstitvi v evropsko ligo se je na Reki nekoliko polegla in varovanci Matjaža Keka bodo danes že lahko zaigrali nekoliko hladnejših glav. Rečani so sicer v izvrstni formi, saj poraza ne poznajo že 20 tekem. Kljub temu da je Lokomotiva krenila zelo solidno in zaseda četrto mesto, se ji na polni Kantridi ne piše nič dobrega.

Nogomet - Mehika - 1.liga

UNAM Pumas - America de Mexico
2
Trener Americe Miguel Herrera kljub minimalnemu porazu v gosteh v zadnjem krogu s svojimi nogometaši ne more biti nezadovoljen. Klub iz mehiške prestolnice je namreč pred tem zmagal na kar petih tekmah zapored. Obeti so dobri tudi za danes, saj Unam Pumas v prvenstvu po sedmih krogih še ni dosegel zmage, povrh pa so igrišče na zadnjih petih srečanjih proti Americi vselej zapustili sklonjenih glav.


Nogomet - Portugalska - 1.liga

Estoril - Academica
1
Estoril, ki je lani prvenstvo končal na zelo solidnem petem mestu, uspešno nastopa tudi v novi sezoni. Trenutno je na lestvici četrti, za njihove navijače pa je še posebej razveseljiv niz petih zaporednih zmag. Proti Academici, ki zaseda zadnje mesto, domačini večjih težav zato ne bi smeli imeti.

Tenis - WTA - New York

Giorgi C. - Vinci R.
2
Čeprav sta igralki rojakinji, se med seboj še nista pomerili. Vprašanje zmagovalke pa zato vseeno ne bi smelo biti prevelika neznanka. Giorgijeva je namreč komaj 136. igralka sveta, medtem ko je Vincijeva kar 123. mest višje.