PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Liverpool-Manch Utd/2,5/
1 (=manj)
Liverpool bo imel danes resne težave s tem, da doseže zadetek. Odstonost Suareza se še kako pozna, Sturridga pa danes čaka borba z Vidićem in Ferdinandom. Ker tudi Liverpoolova obramba vsaj za zdaj deluje dobro, pričakujem čvrsto tekmo, kjer prav veliko golov ne bi smelo pasti.

Nogomet - Španija - 1.liga

Espanyol-Betis
0,2
Betis je po mojem mnenju eden izmed tihih favoritov letošnje Evropa lige. V to tekmovanje so se uvrstili po zmagi s kar 6-0 proti Jabloncu, sicer pa gre za zelo sposobno hitro ekipo, ki poseduje cel kup igralcev z cisokim tehničnim znanjem. Danes bodo zelo motivirani, saj iščejo sploh prve točke v letošnji LA Ligi, spodbujajoč podatek pa je ta, da se v prvo 11-terico vrača napadalec Ruben Castro.

Nogomet - Španija - 1.liga

Real Sociedad-Atletico(M)/2,5/
2 (=več)
Imena, kot so Griezmann, Carlos Vela, Villa, Arda Turan in Diego Costa so garancija, da bodo gledalci nocoj na Anoeti priča zanimivemu nogometu in predvsem veliko priložnostmi. Menim, da bo tole tekma, ki bo ta teden v La Ligi postregla z najbolj zanimivo igro in pa seveda, kar spada zraven, goli.

Tenis - ATP - New York

Haas T.-Youzhny M./1,5/
2
Tule se mi zdi Rus nekoliko podcenjen. Navsezadnje ima s Haasem v medsebojnih obračunih že tri zmage, v Flushingu pa je kar dvakrat že zaigral v polfinalu. Poleg tega je v prvih dveh krogih gladko opravil z nasprotnikoma, še posebej me je presenetila brezhibna predstava proti neugodnemu Dolgopolovu. Tesno bo...

Tenis - ATP - New York dvojice

Bryan B/Bryan-Nestor /Pospisi
1
Za konec pa še en par, če boste slučajno iskali tretji par za zapolnitev svojega listka. Menim, da je tole "beton" stava, saj sta brata Bryan tu v Flushingu še vedno skoraj nepremagljiva ovira, Kanadčana pa razen igranja v Davisovem pokalu skupnih izkušenj nastopanja nimata. Roko na srce se Nestorju nekoliko začenjajo poznato tudi leta.