Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Manc. City - Hull
1

Pellegrini je prav gotovo zmotiviral svoje fante, da bodo ob podpori navijačev zmagali in popravili vtis iz preteklega kroga, ko so klonili proti novincu v ligi Cardiffu (2:3). Tudi Hull se prišel iz druge lige in ima za prvi cilj obstanek v ligi, na gostovanju pri Cityju pa bi bil zelo zadovoljen že s točko. Glede na izjemen potencial, ki ga ima City v napadu, se gostom tokrat ne piše nič dobrega, saj bodo verjetno prejeli vsaj dva gola. (7/10)

Nogomet - Francija - 1.liga

PSG - Guingamp
1

PSG je po dveh remijih v prejšnjem krogu le prišel do prve zmage v prvenstvu. Ta bo Parižanom gotovo dala dodatno moč in samozavest, da bodo danes nadaljevali zmagoviti niz, Guingamp pa jim na tej poti nikakor ne bi smel predstavljati previsoke ovire. (7/10)

Nogomet - Italija - 1.liga

Juventus - Lazio
1

Juventus je brez dvoma tudi letos vsaj korak pred vsemi ostalimi italijanskimi klubi in bo skoraj zagotovo še tretjič zapored osvojil scudetto. Svojo moč je pokazal že v superpokalu, ko je Lazio premagal s 4:0. Tokrat verjetno ne bo šlo tako zlahka, a tri točke bodo vendarle ostale v Torinu. (7/10)

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Schalke-Bayer (oba data gol?)
1 (=da)

Schalke še išče pravo formo, velike težave pa ima predvsem z obrambo, saj je na zadnjih petih tekmah prejel 12 golov, le enkrat manj kot 2. To niso dobri obeti pred gostovanjem zelo dobrega Bayerja, ki je prvenstvo odprl s tremi zmagami in osmimi doseženimi goli. Gostje bodo ob luknjasti obrambi Schalkeja verjetno uspeli doseči vsaj en gol, domači pa na svojem stadionu le redko razočarajo navijače z nulo. (8/10)

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Dinamo - Istra 1961
1

Zagrebčani bodo razočaranje po izpadu iz boja za ligo prvakov poskušali pozabiti s prepričljivo igro in zmago proti Istri, ki se realno gledano ne more resno kosati z Dinamom. Vse razen zmage z vsaj dvema goloma prednosti domačih, bo presenečenje. (7/10)