Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropski Superpokal

Bayern (M) - Chelsea
0
Superpokal bo znova ponudil z dvobojem med velikima trenerskima rivaloma Josepom Guardiolo in Josejem Mourinhom. Oba kluba na zadnjih tekmah nastopata prepričljivo, čeprav sta v zadnjem prvenstvenem krogu iztržila remi. Po igralskem kadru sodeč je v prednosti Bayern, a na tekmah kot je nocojšnja superpokalna, to še zdaleč ne zadostuje za zmago.

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Split - H.Dragovoljac
1
Medtem ko so se Splitčani po slabem uvodu v prvenstvo v preteklem krogu dosegli svojo drugo zmago, pri Dragovoljcu nanjo še vedno čakajo. Domače moštvo ne more več računati na svojega prvega zvezdnika Anteja Rebića, ki je prestopil v Fiorentino, vendar pa jih prednost domačega igrišča vseeno postavlja v vlogo rahlega favorita.

Nogomet - Rusija - 1.liga

CSKA Moskva - Amkar Perm
1
CSKA je že na samem začetku prvenstva tekmecem dal vedeti, da ga zanima zgolj prvo mesto. Moskovčani so poleg Rubina iz Kazana še edino moštvo v ligi, ki je neporaženo. Glede na rezultate v zadnjem času  bi moralo tako ostati tudi danes, ko jim bo nasproti stal šestouvrščeni Amkar Perm.

Tenis - ATP - New York

Young D. - Mayer F.
2
Teniška igralca se bosta srečala prvič. Prav velike neznanke, kdo bo dvoboj zapustil bolj prešernega obraza pa ne bi smelo biti. Domačin Young sicer lahko računa na podporo publike, a je Mayer za razred boljši igralec, kar dokazuje tudi lestvica ATP, na kateri je Nemec kar 110 mest višje.