PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Bešiktaš-Tromso
1
Slaven Bilić je po tekmi na Norveškem priznal, da so bili slabši od nasprotnika, kljub temu, da je Tromso dobil podarjeno enajstmetrovko in da je bila napaka Escudeja za drugi gol praktično edina velika napaka v obrambi. V Turčiji severnjake čaka pekel in motivirani nasprotniki, ki bodo želeli dokazati, da je šlo prejšnji teden za nerealen odraz razmerja moči. Pri Tromsu se je med tednom poškodoval glavni branilec, tako da bo vse skupaj še težje...

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Stuttgart-Rijeka /Kdo naprej?/
2
Človek se vpraša, kakšen cepec tu postavlja kvote...Rijeka je bila na prvi tekmi očitno boljša in bi lahko z nekaj več sreče vodila celo z 2-0. Menim, da menjava Labbadie na klopi Stuttgarta bistvenih razlik ne bo prinesla, saj mi igralska zasedba ekipe iz juga Nemčija pač ne vliva nekega zaupanja, Kek pa je tudi videl, da se z njimi lahko gladko kosajo. Kvota na to, da hrvaški "tim" napreduje mi predstavlja res zelo lepo vrednost.

Košarka - Mednarodni - Prijateljske tekme

Litva-Bosna in Hercegov/151,5/
2
Litvanci so se v pripravljalnih tekmah izkazali za ene izmed resnejših kandidatov, da letos posežejo po medaljah. Verjamem, da so nocoj sposobni natresti med 80 in 90 točkami, Bosanci pa naj prispevajo še tisti delež, ki je potreben za "over". Pričakujem zmago Litve in precejšnje število točk, vsota je za moj okus postavljena vsaj kakšnih 5 točk prenizko.

Tenis - WTA - New York dvojice

Barty A/Dellac-Cirstea/Wickmay
1
Barty in Dellacqua sta brez dileme glavni newcomerki letošnje sezone, igrali sta kar v dveh finalih GS (Wimbledon, AO) ter osvojili Birmingham in tudi tukaj kotirata visoko, ker jima podlaga ustreza. Cirstea in Wickmayerjeva sta šele drugič skupaj, na turnirju v Washingtonu sta gladko izpadli od povsem povprečne dvojice Falconi/Hrdinova, sicer pa je vsaj Romunki tole tekmovanje bolj za rekreacijo, ker ima (upravičeno) visoke ambicije v konkurenci posameznic. Aja, pa še tekmo proti Nari so ji prestavili na danes zaradi dežja.

Tenis - ATP - New York dvojice

Haase/Sijsling-Lu Yen /Sharan
1
Še ena tekma, kjer dvoma o zmagovalcih ne bi smelo biti. Sijsling in Haase imata od letos štiri skupne nastope, trikrat sta izpadla v prvem krogu, v Melbournu pa prišla celo do samega finala! V NY sta imela kar precejšen "krompir" z žrebom, saj se jima bo zoperstavil sveži tandem, ki bo premierno nastopil skupaj. Lu med dvojicami, še tisto kar se odloči igrat, nima dobrih rezultatov, Sharan pa večino turnirjev odigra s partnerjem/rojakom Rajo, ampak gre za challenger raven. Haaseja sem gledal prejšnji teden, ko je moral v paru s Cerretanijem vse postoriti sam, danes pa ima ob sebi rojaka, s katerim ima od letos že finale Slama + oba sta že izpadla med posamezniki, torej se lahko 100% fokusirata na duble.