Kljub neuspešnemu albumu, katerega so poslušalci kupili v manj kot milijon izvodih, je bilo preteklo leto za pevko v finančnem smislu najbolj uspešno odkar je Forbes leta 1999 pričel beležiti zaslužke. Velik del uspeha gre pripisati priljubljenosti Madonninega predhodnega glasbenega dela, saj je njen repertoar na koncerte turneje privabil lepo število obiskovalcev pripravljenih odšteti 100 dolarjev. Če temu dodamo še Madonnino vpletenost v poslovni svet z linijami oblačil in parfumov, se ustvari razlika 25 milijonov dolarjev pred drugo uvrščenim Spielbergom.

Tudi režiser in producent je do visokega mesta prišel po zaslugi preteklega dela, saj se njegov nabor filmskih uspešnic skoraj neprestano vrti po svetovnih televizijskih postajah. Poleg tega prejema delež vstopnin za zabaviščni park Universal Studios, nekaj pa je dodal še lanski z oscarjem nagrajeni film Lincoln.

Na tretjem mestu so se znašli avtorica 50 odtenkov sive E. L. James, Simon Cowell in kontroverzni radijski špiker Howard Stern. Vsi so zaslužili 95 milijonov dolarjev. Seznam deseterice zaključujejo še pisatelj trilerjev James Patterson (91 milijonov dolarjev), konzervativni radijski in televizijski voditelj Glenn Beck (90 milijonov dolarjev), režiser Michael Bay (82 milijonov dolarjev), producent Jerry Bruskheimer (80 milijonov dolarjev) in Lady Gaga (80 milijonov dolarjev).