Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Arsenal - Fenerbahce
1
Arsenal je z zmago v prvenstvu, pred tem pa še z visoko zmago v Turčiji pomiril svoje nezadovoljne navijače, ki še vedno čakajo na odmevne okrepitve. Zasedba Arsena Wengerja je očitno le našla zmagovalno formo, zato tudi nocoj veljajo za favorita.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Austria - Dinamo ZG
1
Dinamo je podcenjevanje avstrijskega prvaka drago plačal, saj je na prvi tekmi pred domačimi gledalci izgubil, posledično pa ostal še brez trenerja. V taboru Zagrebčanov je tako vse prej kot mirno, Austrii pa se tako ponuja lepa priložnost za uvrstitev v ligo prvakov.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Freiburg - Bayern (M)
2
Zaradi superpokalne tekme proti Chelseaju bo Bayern četrti krog nemškega prvenstva odigral že danes. Bavarci še niso tako suvereni kot lansko sezono, a vseeno nizajo zmage in so še neporaženi. Tako bi moralo ostati tudi po tokratni tekmi, saj je Freinurg v slabi formi in ima osvojeno zgolj točko.

Košarka - Mednarodni - Prijateljske tekme

Litva - Italija
1
Litva bo tudi letos med favoriti za zmago na eurobasketu. To so dokazali tudi z visoko zmago na pripravljalni tekmi proti Rusom (82:51). Italijani, ki bodo na prvenstvu nastopili močno oslabljeni, prav velike možnosti za zmago tokrat nimajo.

Tenis - ATP - New York

Federer R. - Žemlja G.
1
Naš najboljši teniški igralec ima za sabo nadvse uspešno sezono, vendar mu bo tokrat nasproti stal izjemni Roger Federer. Švicar v zadnjem času sicer ne blesti, a podcenjevati enega najboljših igralcev vseh časov bi bilo neumno. Žemlja se je s Federerjem doslej srečal dvakrat in mu moral vselej priznati premoč.