PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Monaco-Toulouse/+1/
1
Po dveh prepričljivih zmagah Monaca na uvodu v sezono so stavnice že izdatno zbile kvoto, vendar je ta še vedno previsoko vsaj za moj okus. Kot vam je verjetno znano, se je Monaco močno okrepil, Toulouse pa izgubil praktično vse igralce, ki so v tem sicer ragbijskem mestu pomenili dodano vrednost

Nogomet - Anglija - 1.liga

Wolverhampton-Crawley Town
1
Še tri leta nazaj so bili volkovi člani elitne Premier lige, Crawley pa se je boril v Conference national, torej peti ligi. Na Molineuxu imajo igralci Wolverhamptona kljub igranju v tretji ligi letos zelo bučno podporo, igralski kader pa je v začetku sezone nakazal, da bi bila lahko vrnitev nazaj v drugi ligo ekspresna. Še to: Crawley je na vsaki tekmi na začetku sezone "pokasiral" vsaj 2 gola.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Borussia (D)-Werder Bremen/1,5/
1 (=manj)
Pri teh dveh ekipah bi po defaultu človek pričakoval točo golov, toda Werderjeva obramba se je na začetku letošnje sezone zelo izkazala, saj v prvih dveh krogih (in tudi v pokalni tekmi) niso prejeli zadetka. Serijo nepremagljivosti bo vratar Mielitz skušal podaljšati vsaj še nekaj časa na Signal Iduna Parku, kjer Borussia Werderja v prvem polčasu vsaj na zadnjih štirih od petih medsebojnih srečanj nikdar ni "razbila". Stavim na to, da bo v prvem polčasu padel največ en zadetek, kvota pa solidnih @1.70!

Tenis - WTA - New York kvalifikacije

Nara K.-Mayr P.
1
Japonka ima po Wimbledonu na ameriškem betonu bilanco zmag in porazov 14-2, kar jo tule postavlja v vlogo precejšnje favoritinje. Mayrjeva namreč večino turnirjev igra na pesku, poleg tega se je do tretjega kroga precej bolj mučila od današnje nasprotnice. Vseeno priporočam previdnost pri vložku, saj je bilo ta teden v Flushingu že cel kup bizarnih rezultatov.

Baseball - ZDA - MLB

LA Dodgers-Boston Red Sox/7,5/
2
Razlog za tako stavo tiči v dejstvu, da nocoj pri obojih začenjata dokaj povprečna metalca Nolasco in Lackey, ki bi utegnila omogočiti veliko runov, sicer pa izboru v prid govori tudi statistika - na zadnjih petih medsebojnih dvobojih je bila ponujena meja premagana v štirih primerih.