PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Salzburg - Žalgiris
1

Salzburgu znova ni uspel preboj v ligo prvakov, vsekakor pa bodo rdeči biki poskusili zaigrati vsaj v evropski ligi. Z zelo solidno formo, ki jo je pokazal na začetku sezone, bi moral Salzburg na domači tekmi zmagati in ne le z enim golom razlike, saj si na povratni tekmi ne bo želel trepetati do zadnjih minut. (8/10)

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Swansea - Petrolul
1

Angleži ponavadi ne dajo prav veliko na evropsko ligo, a to velja za večje klube, medtem ko bo za nogometaše Swanseaja tudi drugo najmočnejše evropsko tekmovanje verjetno predstavljalo dovolj velik motiv, da bodo tokrat uspeli premagati romunskega tekmeca. (7/10)

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Rijeka - Stuttgart
1, 0

Prerojena Rijeka gosti zvenečega tekmeca, ki pa je daleč od svojih najboljših dni in prav gotovo je Stuttgart vsaj na Kantridi premagljiv. Matjaž Kek bo zagotovo znal znova visoko motivirati svoje varovance, da bodo nadaljevali odlične predstave z začetka sezone, saj letos sploh še niso izgubili. Nemci bodo verjetno zadovoljni tudi z remijem, medtem ko domači prav gotovo potiho razmišljajo tudi o zmagi. (7/10)

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Rapid - Dila Gori
1

Rapid je solidno začel sezono, saj je zaenkrat doživel le en poraz, izgubil je ravno v nedeljo, ko je moral prepustiti prvo mesto v avstrijski ligi Salzburgu. A prav gotovo so takrat Dunajčani že nekoliko razmišljali o današnji tekmi, kar je Admira izkoristila. Tokrat lahko pričakujemo Rapid v najboljši izvedbi, ki bi moral imeti dovolj kvalitete in moči, da bi ugnal nasprotnika iz Gruzije, ki se je v zadnji krog kvalifikacij prebil prek splitskega Hajduka, ki je bil sicer na igrišču precej boljši, a ni uspel doseči gola. Avstrijci ne bodo ponovili napake Dalmatincev. (6/10)

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Estoril – Pasching
1

Pasching je v lanski sezoni šokiral avstrijski nogometni svet, ko je kot četrtoligaš osvojil pokal, kar mu je prineslo nastop v kvalifikacijah za evropsko ligo, vendar pa bo letos težko nadaljeval serijo presenečenj. Koliko je zares vredno skromno avstrijsko moštvo, bo vidno že danes, ko ga v Estorilu čaka dvoboj s kvalitetno portugalsko zasedbo, v kateri ne manjka Brazilcev. (7/10)