PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Viktoria Plzen-Maribor/2.G/
2 (=ne)
žal se mi zdi, da bomo nocoj ostali dolgih nosov. Maribor bo verjetno težko prihajal do priložnosti, morda so še edina priložnost prekinitve, a v napadu nekako pogrešam kreativnost s strani Tavaresa, Fajić pa še zmeraj očitno ni "fit". Nekaj je igrati proti Celju, spet driugo pa proti močnemu klubu z visokimi evropskimi ambicijami. Resnično nocoj vidim priložnost za gol le, če bo Viktoria že visoko vodila in se bodo njeni igralci na koncu "sprostili", seveda pa upam, da se močno motim. V stavi vsekakor obstaja določena vrednost.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Ferreira-Zenit
2
Portugalski predstavnik je po fantastični sezoni izgubil jedro ekipe, odšel je tudi trener. Danes se bodo favoriziranim Rusom zoperstavili na stadionu Dragao, saj njihov objekt ne ustreza evropskim zahtevam, kar torej pomeni, da bo podpora precej slabša kot sicer. Zenit prihaja le brez Hulka, a sodeč po udarnem začetku sezone bi morali potnika v Ligo prvakov določiti že kar na prvi tekmi.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

PSV Eindh.-Milan/2,5/
2
Tu ni nikakršne dileme. Oboji igrajo skrajno napadalen nogomet, Milan ima spredaj El Shaarawya ter Balotellija, pri domačih pa si je tako ali tako težko razlagati formacijo, saj Cocu tudi večini zveznih igralcev naroči naj se vključujejo v napad. Vsekakor bo to poslastica večera, kamor bo pogledovalo marsikatero oko, jaz osebno pa pričakujem veliko golov, vsekakor več kot 2.

Tenis - ATP - Winston Salem dvojice

Marrero/Verdas-Cerreta/Haase R
1
Španca imata od letos ogromno izkušenj skupnega igranja in bosta najverjetneje skupaj nastopila tudi v Flushing Meadowsu. Haase in Cerretani sta sploh prvič združila moči in glede na to, da niti z drugimi pari nekih izvenserijskih rezultatov nista kazala, lahko Marrera in Verdasca tule postavim za čista favorita za zmago.

Tenis - ATP - Winston Salem

Monfils G.-Pella G./+1,5/
1
Temnopolti Francoz severnoameriško kampanjo začenja šele en teden pred US Openom, bo pa tukaj v Severni Karolini gotovo dal vse od sebe, da si izboljša ranking (43. mesto), saj od lani ne brani nobene točke. Danes se bo pomeril z Argentincem, ki je včeraj sodeloval v zelo sumljivem srčeanju proti rojaku Mayeryu - ta je že dvakrat serviral za prvi niz pa mu je Pella obakrat odvzel servis, prav tako pa je po vodstvu s 4:0 v podaljšani igri drugega niza zapravil vodstvo 4:0- pa tudi sicer mu veliko bolj leži peščena podlaga.