Sedel je za računalnik in prijateljem razposlal elektronsko pošto z »mamljivo ponudbo«. V zameno za ureditev zmenka je posredniku pripravljen plačati nagrado. Za prvi zmenek mu bo odštel 100 dolarjev. Če bi z isto žensko šel še drugič na zmenek, bi posredniku to naneslo še dodatnih 200 dolarjev ali povečevalnik trepalnic. Za tretji zmenek je razpisal nagrado brezplačnega botoksa ali 300 dolarjev gotovine. Za četrti zmenek bi dodal še dodatnega stotaka ali pa terapijo za zmanjšanje obraznih gubic. Če bi izbranka z dr. Chynnom dočakala celo peti zmenek, bi njun posredniški Amor v poklon dobil brezplačno lasersko korekcijo vida ali pa 500 dolarjev gotovine.

Elektronski poštni predal dr. Chynna s ponudbami za zmenke še ne poka po šivih. Razlog tiči morda tudi v tem, da je zdravnik za svojo izbranko postavil kar visoke kriterije, zaradi česar se ga je v lokalnih medijih že oprijel vzdevek »dr. Izbirčnež«. Prava ženska za dr. Chynna je bele polti, vitka, stara od 28 do 35 let, po možnosti s fakultetno izobrazbo in z zdravim življenjskim slogom.

»To ni edini način, kako poskušam srečati ženske. Še vedno hodim v bare, sem tudi v kolesarskem društvu,« je za CNN dejal dr. Chynn.