PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Kvalifikacije U 21

21Liechenstein - 21Hrvaška
2

Liechtenstein podobno kot v članski konkurenci tudi pri podmladku sodi v nižji rang evropskega nogometa, na to pa kažejo tudi njihove nedavni rezultati, saj redno izgubljajo z več goli razlike. Tudi mladi Hrvati v zadnjem času niso ravno blesteli, a brez dvoma naši južni sosedi premorejo več talenta, da bi morali danes priti do pomembnih treh točk. (7/10)

Tenis - WTA - Cincinnati dvojice

Chan/Srebotnik - Aoyama/Scheepe
1

Srebotnikova je v paru z Jankovićevo slavila v Montrealu, tokrat pa se bo preizkusila z novo partnerico, Tajko Chanovo, ki igra zgolj v dvojicah, zato lahko pričakujemo, da se bosta hitro dobro ujeli in v Cinncinatiju dosegli dober rezultat. (6/10)

Tenis - ATP - Cincinnati

Federer R. - Kohlschreiber P.
1

Federer si je po bolečem porazu v prvem krogu Gstaada vzel dobra dva tedna premora, sedaj pa je odločen, da si povrne nekaj izgubljenega ugleda. V Cincinnatiju prav gotovo meri vsaj na polfinale, zato v prvem krogu ne pričakujem, da bi lahko imel prav velike težave s sicer neugodnim Nemcem, ki pa je v zadnjem času močno padel v formi, saj je na zadnjih dveh turnirjih izpadel v prvem krogu. (7/10)

Tenis - ATP - Cincinnati

Raonič M. - Sock J.
1

Raonič je v Montrealu v nedeljo klonil šele v finalu proti Nadalu, dober nastop pa mu bo gotovo vlil dodatne samozavesti in verjetno bo nekaj zmag uspel nanizati tudi v Ohiu. Dvomim, da bo po tkao dobrem nastopu sedaj klonil v prvem krogu, ko ga čaka povabljenec, sicer pa 87. igralec na svetu, Jack Sock, ki na zadnjih treh turnirjih ni prišel dlje od drugega kroga. (7/10)