»Zabavno je bilo igrati z Jeleno, ki je resnično zelo zabavno dekle na in ob igrišču, pa še odlično sva se ujeli. S polfinalom v Carlsbadu pred tednom dni in z zmago v Torontu sva presegli vsa pričakovanja. Skozi celoten turnir sva obe igrali odlično in zelo sva zadovoljni, da nama je uspelo zmagati," je po zmagi povedala Srebotnikova.

Tudi Jankovićeva ni skoparila s pohvalami na račun nove partnerke v dvojicah za turnirja v Carlsbadu in Torontu. "Čudovito je igrati s Kato, ki je res izjemna igralka dvojic. Veliko sem se naučila od nje v tem tednu, ki je bil zame res nekaj posebnega, prav Katarini pa gredo velike zasluge in sem ji zelo hvaležna," je dejala Jankovićeva, nekdanja številka 1 ženskega tenisa med posameznicami.

Srebotnikova je združila moči z Jeleno Janković zaradi poškodbe Rusinje Nadje Petrove, s katero bo ponovno zaigrala na zadnjem turnirju za veliki slam letos, na odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku. Na naslednjih dveh turnirjih pa bo Srebotnikova združila moči s Tajvanko Hao-Ching Chan v Cincinnatiju in Španko Anabel Medina Garrigues v New Havnu.

S turnirsko zmago v Torontu, četrto letos; v Eastbournu, Miamiju in Sydneyju je zmagala v paru s Petrovo, je Srebotnikova prišla tudi do četrtega mesta na lestvici WTA v dvojicah. Skupno ima slovenska šampionka v dvojicah že 34 naslovov in to z 12 različnimi igralkami.