PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Superpokal

Manch Utd-Wigan/oba gol/
1 (=da)
Tekma bo služila bolj kot ogrevanje pred novo sezono, v kateri se bo pokazalo, koliko so vragi močni brez Sira Fergusona, Wigan pa najbrž čaka boj za obstanek. Manchester v pripravljalnih tekmah ni ravno navdušil, predvsem se je videlo, da šepa obramba, zato bom tule poskusil s stavo, da oboji zadanejo, saj sem skoraj prepričan, da bo United tudi brez Rooneya uspel natresti vsaj dva gola. Recimo 3-1!

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Mainz-Stuttgart
1
Stuttgart se je za nemške nogometne razmere med tednom spet osramotil, ko jim doma ni uspelo premagati bolgarskega predstavnika. Vse skupaj je zelo slaba napoved za novo sezono, osebno pa mislim, da trener Labbadia ne bo prav dolgo zdržal na klopi kluba iz avtomobilskega mesta. Mainz je doma že par let zelo močna ekipa, v novo sezono pa so vstopili s pokalno zmago nad Fortuno iz Düsseldorfa.

Nogomet - Belgija - 2.liga

Heist-Antwerpen
2
Heist se je lani komaj rešil izpada, med poletno pavzo pa kljub temu niso dodali nobene okrepitve, tako da so tudi letos eni glavnih kandidatov za selitev v tretjo ligo. Antwerpen na drugi strani računa z vrnitvijo v Jupiler ligo, prodali so rekordno število sezonskih vstopnic in jih bo na današnjem gostovanju spodbujalo vsaj 1500 navijačev, saj je Heist le kakšnih 50 kilometrov oddaljen od Antwerpna.

Nogomet - Norveška - 2.liga

Kristiansund-Mjondalen
1
Vsakemu zdravemu človeku je do sedaj verjetno že postalo jasno, da bo prvo mesto in uvrstitev v Tippeligaen osvojil Bodo/Glimt, za drugo mesto in še eno neposredno mesto v prvi ligi pa se zanekrat borita Bryne in Kristiansund. Prvi so včeraj gostovali prav pri vodilnemu moštvu, drugi pa imajo proti povprečnemu Mjondalnu priložnost za skok naprej. Glede na to, da večjih težav s sestavo moštva trener Bakke nima in da so iz zadnjih sedmih tekem njegovi igralci vzeli kar 18 točk, jim bom zaupal tudi danes.

Nogomet - Srbija - 1.liga

avor/+1/-Crvena zvezda
1
Po izpadu iz Evrope je stanje v slačilnici Zvezde zelo slabo. Ne bi se čudil, če bi se nekateri igralci obrnili proti Slaviši Stojanoviću in celo bojkotirali njegovo delovanje s slabimi predstavami na igrišču, ki bi seveda pomenile odhod nekdanjega selektorja slovenske reprezentance. Ne rečem, da je tale stava fiks, ampak niti ni daleč od nemogočega.