PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Žilina-Rijeka/2,5/
1
Kek si je verjetno dobro ogledal povratno tekmo Olimpije in bo na Slovaškem svoje fante razporedil precej obrambno. V postavi Rijeke je cel kup kakovostnih fantov, ki bodo garali za napredovanje in ne izključujem možnosti, da jim bo uspelo mrežo ohraniti celo nedotaknjeno. Tekma mi diši po remiju, še bolj všeč pa mi je opcija, da bodo padli manj kot trije goli.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Stromsgodset-Jablonec
1
Norvežani so na Češkem povsem brez potrebe dobili gol ob koncu tekme in morajo torej za napredovanje zmagati. Glede na to, da so "full" in izrazito domačinska ekipa, jim bo po mojem mnenju to tudi uspelo. Potrebujejo "samo" gol v prvem delu, potem bo vse skupaj lažje.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Malmo FF-Swansea/dvostranska stava/
1
Postavljati Swansea za tako izrazitega favorita tudi na drugi tekmi se mi zdi nesmisel. Valižanski klub ima s prve tekme popotnico 4:0 in se jim za nbapredovanje ni potrebno naprezati. Tako bodo priložnost bržčas dobili nekateri fantje s klopi, Švedi pa se bodo skušali z dostojno predstavo posloviti od Evrope. Priporočam tudi možnost dvoznaka 1,0.

Tenis - WTA - Toronto

Kvitova P.-Stosur S.
1
Čehinja Kvitova od lani brani naslov, čemur primerno je tudi začela turnir. Gladko je premagala največji domači up Bouchardovo, proti Stosurjevi pa gre lahko v boj opogumljena z dejstvom, da v medsebojnih srečanjih proti Avstralki vodi s 4-1.

Tenis - ATP - Montreal dvojice

Andujar/Nadal R-Qureshi/Rojer
2
Andujar bo moral v soboto igrati kvalifikacije Cincinnatija, torej mu vsak dodaten dan tukaj v Montrealu "narobe" hodi. No, tudi sicer se bo danes skupaj z Nadalom pomeril proti fantoma, ki sta ozko specializirana za igro parov in imata na turnirju ambicije po naslovu.