Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet – Liga prvakov

Sheriff - Dinamo ZG
0, 2
Dinamo je na prvi tekmi dolgo lomil odpor gostov, dokler ga ni z golom v 89. Minuti le osrečil Rukavina. 1:0 je odličen rezultat pred povratno tekmo, zato so Zagrebčani lahko sproščeni in optimistični. Sheriff tudi dobro poznajo, saj so v zadnjih letih z njim odigrali kar nekaj tekem. Brez dvoma je favorit za napredovanje zagrebška zasedba, ki je v ligi prvakov igrala v zadnjih dveh sezonah, zato ima tudi več izkušenj s tako pomembnih tekem. Mislim, da Moldavci več kot do remija danes ne morejo. (6/10)

Nogomet - Liga prvakov

Zenit - Nordsjalland
1

Zenit je veliko dela k napredovanju opravil že na prvi tekmi, ko je na Danskem zmagal z 1:0. Čeprav jim na domačem stadionu danes ustreza tudi remi, bodo verjetno uspeli ponovno premagati kvalitetno slabšega nasprotnika in poskrbeli za veselje svojih navijačev. Da je Zenit v dobri formi, priča tudi sobotna zmaga v ruski ligi s 3:1. (6/10)


Tenis - WTA – Toronto

Ivanovič - Pennetta
1

Srbkinja je prejšnji teden v Carlsbadu izpadla v polfinalu proti Azarenki, dober rezultat pa lahko od trenutno 15. igralke na svetu pričakujemo tudi v Torontu, kjer je v prvem krogu brez težav zmagala z dvakrat 6:1. Torkat jo čaka dvoboj z 31-letno Italijanko, ki je svoje najboljše čase na igriščih najverjetneje že preživela, saj je trenutno na lestvici WTA na 94. mestu, kar je precej daleč od njene najboljše uvrstitve (10. mesto). (7/10)

Tenis - ATP - Montreal

Haas - Matosevič
1
Haas ima za veterana za seboj kar uspešno sezono, kar dokazuje tudi njegova visoka uvrstitev na lestvici ATP – 12. mesto. Pred dnevi je v Washingtonu prišel do polfinala, tudi v Montrealu pa ne misli izpasti že v drugem krogu, sploh  ne proti le 74. Igralcu sveta. (6/10)