Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Maribor - Apoel Nikozija
1
Mariborčani bi si z uvrstitvijo v naslednji krog lahko že zagotovili nastop v evropski ligi, še vedno pa bodo seveda v igri za uvrstitev v tako želeno ligo prvakov. Vijoličasti bodo pod velikim pritiskom, a njihov strateg kljub temu obljublja, da se ekipa ne namerava braniti. Čeprav se Ciprčani seveda še niso predali, pa je zanje gotovo velik minus, da se njihovo prvenstvo še vedno ni pričelo, zaradi česar tudi njihova forma ni na želeni ravni.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Grasshoppers - Lyon
0
Ker se je prva tekma končala z minimalno zmago Lyona, potnik v naslednji krog še zdaleč ni odločen. Po igralskem kadru sodeč je v prednosti zagotovo Lyon, a Francozi bodo v gosteh nastopili pošteno oslabljeni. Nogometašem Grashoppers se kljub ne ravno najboljši formi ponuja priložnost, da presenetijo.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme-klubi

Juventus - Inter
1
V preteklosti bi bila tekma zagotovo sila zanimiva, a Inter ni več tako dober kot še pred nekaj leti. Milančane je na zadnji tekmi Valencia ugnala s kar 4:0, kar pred tekmo z italijanskim prvakom ni ravno obetajoče. Juventus je zadnje tri prijateljske tekme sicer izgubil, vendar še vedno velja za velikega favorita.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme-klubi

Verona - Šenčur
1
Slovenskega drugoligaša čaka zanimiva prijateljska tekma proti Veroni, ki bo v novi sezoni znova zaigrala v serie A. Šenčur na zmago ravno ne more računati, bo pa tekma zagotovo lepa priložnost za nabiranje izkušenj.

Košarka - Mednarodni - Prijateljske tekme

Nemčija - Francija
2
Nemška košarka je v zadnjih letih morda res naredila velik korak naprej, a brez prvega zvezdnika Dirka Nowitzkega prav velikih pričakovanj na prihajajočem eurobasketu nimajo. Francozi na drugi strani zagotovo sodijo med favorite. Na pripravljalnih tekmah je seveda možno prav vse, a kvaliteta, ki jo premorejo galski petelini, bi morala prevesiti v njihovo korist.