PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Nemčija - Pokal

Rehden-Bayern (M)
2 (2. pol)
V nemškem pokalu se je kar precej bundesligaških favoritov čez vikend mučilo v prvem polčasu, nato pa v nadaljevanju strlo odpor nižjeligaša. Enako pričakujem tudi danes na tekmi evropskih prvakov, ko go stujejo v Osnabrücku. Domači bodo v prvem polčasu verjetno "grizli travo", ko pa jim bo pošla sapa in bo Guardiola s klopi poslal kakšnega dodatnega asa, bo zabave za domače gledalce konec.

Nogomet - Anglija - Carling pokal

Preston-Blackpool/dvostranska stava/
1
Pokal je vedno lepa priložnost za nižjeligaše, da si utrejo pot na naslovnice. Preston bo imel danes lepo podporo s tribun, trener Grayson pa bo najbrž poslal na zelenico vse najboljše adute, medtem ko naj bi trener Blackpoola Ince vsaj malce spremenil začetno enajsterico.

Nogomet - Norveška - 2.liga

Bodo Glimt-Sandefjord
1
To kar dela Bodo/Glimt letos v 2. norveški ligi doma, je z eno besedo "masaker". Od osmih odigranih tekem na svojem stadionu so vzeli vseh 24 točk, ob tem zabeležili gol razliko 21:2 in so seveda vodilni na lestvici. Nocoj jim v goste prihaja Sandefjord, ki jih je na začetku sezone premagal z 2:1, zato bo motivacija domačih fantov še toliko večja.

Tenis - ATP - Montreal

Gulbis E.-Lopez F.
1
Latvijec je dobil zadnje tri medsebojne obračune, zadnjega precej gladko v kalifornijski puščavi marca. V ZDA je prišel že na sredini julija in se tukaj vneto pripravlja za veliki finale sezone v New York. Lopez je na pesku sicer prikazal dobre rezultate, toda sumim, da se mu bo ameriški beton še pred prihodom karavane v Flushing Meadows zagabil. Gulbis je dovolj napadalno usmerjen igralec, da ga nevtralizira.

Tenis - ATP - Montreal

Žemlja G.-Dodig I.
2
Grega se prejšnji teden v Washingtonu ni ravno izkazal. Izgubil je proti domačemu povabljencu Smyczku, medtem ko je Dodig ugnal Kamkeja in nato še krepko namučil kasnejšega polfinalista Haasa. Jasno je, da so hitrejše podlage precej bolj pisane na kožo Hercegovcu in bojim se, da naš prvi lopar lahko danes slavi zgolj, če bo imel nasprotnik res slab dan.