PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Argentina - 1.liga

Godoy Cruz-Argentinos Jrs
1
Godoy Cruz je bil v pretekli sezoni pod taktirko mladega trenerja Palerma pravi hit in nekdanji zvezdnik Boce s svojimi fanti letos odkrito cilja na lovorike. Arg Juniors so se komaj rešili izpada, potem pa zamenjali skoraj celotno ekipo, kar koristiti uigranosti zagotovo ne more. Ne bi se čudil visoki zmagi domačih.

Nogomet - Avstrija - 2.liga

Hartberg-Horn
0,2
Obe ekipi sta bili na papirju kandidatki za sredino ali celo dno lestvice, sedaj pa ima Hartberg dve zmagi, Horn pa ničlo, pri tem da je bil obakrat blizu vsaj točki. Hartbergu danes manjkata dva pomembna igralca, ki sta na prejšnji tekmi dobila rdeč karton, tako da utegnejo gosti priti do svojih prvih točk v sezoni.

Nogomet - Avstrija - 2.liga

Liefering-Parndorf/+1/
1
V ligi so oboji novinci, se je pa hitro pokazalo "kdo kosi in kdo vodo nosi". Liefering je nekakšna podružnica Salzburga, kjer igra nekaj mož z izkušnjami iz Bundeslige in pa mladci, ki si skušajo z dobrimi predstavami utreti pod do članskega moštva solnograških Rdečih bikov. Parndorf na drugi strani je v sezono vstopil s ciljem obstanka in njihova pričakovanja so se po dveh krogih upravičila - imajo le točko in bodo danes lahko zelo veseli že s točko.

Nogomet - Nizozemska - 1.liga

Ajax-Roda/oba gol?/
2 (=ne)
Ajax v polni postavi in navdahnjen s Superpokalno zmago, Roda pa brez petih standardnih igralcev, vključno s kapetanom Fledderusom. Napoved: kanonada!

Tenis - WTA - Carlsbad dvojice

Black C/Erakov-Huber L/Llagost
1
Par Erakovic/Black ima od letos že tri finala, manjka pa pika na "i". Zdi se, da bi jima tokrat lahko uspelo, saj sta v Kaliforniji začeli udarno, Erakoviceva pa nima več skrbi z nastopom med posameznicami. Dvojica Huber/Llagostera se je v prvem krogu komajda izvlekla kar niti ne čudi glede na dejstvo, da sploh prvič nastopata v tandemu.