Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Evropska liga

Rijeka - Žilina
1

Žilina je dokaj srečno izločila Olimpijo, sedaj pa jo čaka še nekoliko težji tekmec iz Reke, ki ga vodi nekdanji slovenski selektor. Matjaž Kek je odlično začel sezono z Rijeko, klub pa ima velike ambicije tudi v dvoboju s Slovaki, kjer bi moral vsaj na prvi tekmi priti do zmage. Če je Olimpija Žilio doma ugnala s 3:1, jo bo verjetno uspela premagati tudi Rijeka. (7/10)

Nogomet - Prijateljske tekme-klubi

Real Madrid - Los Angeles Galaxy
1

Madridčani nadaljujejo s prijateljskimi tekmami pred novo sezono, z vsako pa bi morali biti v boljši formi. Po zmagi nad PSG bodo verjetno uspeli premagati tudi Los Angeles, s katerim se pred sezono merijo že četrto leto zapored. Po treh zmagah, zadnji dve celo zelo prepričljivi s 5:1 in 4:1, se tudi danes kraljevemu klubu nasmiha zmaga proti klubu, ki zaradi igranja ameriškega prvenstva verjetno ne bo igral v popolni zasedbi. (7/10)

Tenis - WTA - Washington

Kerber A. - Oudin M.
1

Prva nosilka turnirja v Washingtonu ne bi smela imeti težav proti 141. igralki na svetu, ki v zadnjem času ni pokazala forme, s katero bi lahko upala na presenečenje. (7/10)

Tenis - ATP - Washington

Isner J. - Dev Varman S.
1

Isner je v odlični formi, saj je pretekli teden zmagal na turnirju v Atlanti, odličnega rezultata pa si želi tudi v Washingtonu, kjer je v prvem krogu brez težav opravil s prvim nasprotnikom. Tudi danes ne bi smel imeti težav proti Indijcu, ki na lestvici ATP zaseda le 129. mesto. (7/10)