PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Apoel Nikozija - Maribor
1

Mariborčani so v prejšnjem krogu težje od pričakovanj preskočili malteško oviro, na prvi tekmi v gosteh pa so bili celo v precej podrejenem položaju in so z dosti sreče prišli do remija (0:0). Tokrat jih na Cipru čaka precej težji nasprotnik, ki bo imel tudi močno podporo s tribun in je odločen, da si pred gostovanjem v Ljudskem vrtu priigra čim višjo prednost. Vijoličasti bodo igrali brez Mezge, ki je pomemben člen v njihovi vrsti, na Ciper pa so odpotovali predvsem z željo, da dosežejo vsaj en zadetek. (6/10)

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Salzburg - Fenerbahce
1, 0

Turki so v tem paru favorit za napredovanje, a brez dvoma imajo svoje načrte tudi Avstrijci, ki si že nekaj let prizadevajo priti v ligo prvakov. Lani so povsem pogoreli, ko jih je izločil celo luksemburški prvak, zato letos prav gotovo ne bodo ponovili iste napake in so se na današnjo tekmo dobro pripravili. Forma avstrijskega moštva je zelo dobra, saj je doseglo nekaj visokih zmag, tudi nazadnje proti aktualnemu prvaku Austrii (5:1). Fenerbahče bo vlogo favorita in napredovanje moral potrditi predvsem na drugi tekmi, saj danes dvomim, da bo zmagal. (7/10)

Tenis - WTA - Carlsbad

Azarenka V. - Schiavone F.
1

Belorusinja, prva nosilka na turnirju, se vrača po poškodbi, ki jo je stala dobre uvrstitve v Wimbledonu. Zagotovo je odločena, da pred OP ZDA naniza nekaj dobrih turnirjev in iger, zato ji motivacije proti italijanski veteranki ne bo manjkalo. Schiavonejeva se je včeraj namučila proti rojakinji Pennettovi, ko je slavila po dolgem dvoboju, kar se ji bo gotovo poznalo tudi danes. Njene možnosti za presenečenje so zato še toliko manjše. (7/10)

Tenis - ATP - Washington

Isner J. - Kuznetsov Al.
1

Isner je v nedeljo osvojil turnir v Atlanti, dobro formo pa bo na domačih tleh poskušal ohraniti tudi v Washingtonu. Dvomim, da bi ga lahko v prestolnici že v prvem krogu presenetil dokaj neznani rojak, ki na lestvici ATP denimo zaseda mesto za najboljšimi Slovenci (139.). (7/10)