PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Basel-Maccabi Tel Aviv/2,5/
2
Veliko bo odvisno od tega, kako zgodaj pade prvi gol, sem pa močno prepričan, da se Maccabi v Švico ni prišel le branit. Njihov cilj je gol (še bolje dva), za kar se utegnejo precej bolj odpreti, kot pa se to spodobi za podcenjenega gosta. Baslov napad je stroj za gole, zato bi tekma utegnila imeti kar precej zanimiv scenarij, vsekakor pa golov ne bo manjkalo.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

PSV Eindh.-Zulte Waregem/+1/
1
V napadu PSV-ja se je delala taka gneča, da je trenerju Cocuju najbrž kar odleglo, ko sta klub pred novo sezono zapustila Lens in Martens. Bolj ga lahko skrbi odhod Strootmana, ki je te fante pridno zalagal z žogami in ob enem skrbel tudi za razbijanje nasprotnikove igre. PSV doma skoraj vedno doseže vsaj dva gola in tudi nocoj si morajo nujno ustvariti primerno popotnico, če ne bo čez en teden v Belgiji sledila presenetljiva lekcija. Matavž, Toivonen, Wijnaldum in Narsingh so imena, ki garantirajo morje priložnosti in občutno prednost PSV-ja pred povratnim obračunom.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

PAOK-Metalist Kharkiv
0,2
Tekma se bo odigrala pred praznimi tribunami, saj je PAOK kaznovan. Tako bo pomoč tribun izostala in glede na to, da ima Metalist precej bolj uigrano ekipo, ki jo trener vodi precej dalj časa (Huub Stevens je v Solun prišel med počitnicami), se nekoliko bolj nagibam na stran Metalista. Ukrajinci imajo pošasten protinapad in si bodo najbrž napredovanje več ali manj zagotovili že nocoj. 0-1, mogoče 1-1...

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Dinamo Tbilisi-Steaua/2,5/
1
Gruzijski prvaki naj bi bila menda pripravljeni na trd boj, saj gre za enega izmed dosedanjih vrhuncev njihove kariere. Iz prve tekme bodo skušali izluščiti čim več, da bo potem v Bukarešti lažje, Romuni pa bi jih utegnili tudi nekoliko podcenjevati. Dinamo se je v predkrogu kvalifikacij izkazal, saj so prvake Ferskih otokov izločili kar s skupnim izidom 9: proti 2. Pričakujem, da bodo nudili dostojen odpor in da bo na tekmi padlo bolj malo golov.

Tenis - ATP - Kitzbuehl

Bedene A.-Hanescu V.
1
Za Aljažem je soliden teden v Umagu, zdaj pa bi bilo lepo ta uspeh nadgraditi. Menim, da je tole podcenjevanje s strani stavnic neprimerno, saj Bedene nima nobene poškodbe, letos je krepko popravil začetni udarec in predstavljam si, da bo Romuna "danes precej "sprehajal" po igrišču ter ga s tem utrudil. Kvote bi morale biti postavljene vsaj poravnano.