Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Hrvaška - 1.liga

Rijeka - Dinamo ZG
1,0
Rijeka je po prepričljivi predstavi v kvalifikacijah za evropsko ligo lahko upravičeno samozavestna. Povrh so varovanci Matjaža Keka odlično začeli tudi prvenstvo. Kantrida bo posledično razprodana, Dinamo pa čaka tekma v peklenskem vzdušju. Obeta se izjemen derbi, na katerem zmaga domačega moštva še zdaleč ne bi bila presenetljiva.

Nogomet - Mednarodni - Ameriško prvenstvo

ZDA - Panama
1
ZDA so bile skozi celotno prvenstvo zelo prepričljive, njihova uvrstitev v finale pa je pravzaprav pričakovana. Na preteklih tekmah so bili Američani vselej boljši tekmec od Paname, vloga favorita pa jim pripada tudi tokrat.


Nogomet - Rusija - 1.liga

Krila Sovjetov - Anži Mach.
0,2
Anži bi bil na tekmi zagotovo v vlogi favorita, če ne bi ta teden nenadoma ostal brez trenerja Guusa Hiddinka. Zagotovo bo zelo zanimivo videti, kako se je ekipa odzvala na nenadno spremembo, domači postavi pa se s tem ponuja lepa priložnost, da osvoji prve točke v sezoni.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Triglav - Zavrč
2
Zavrč je morda res novinec v prvi ligi, a je že na prvi tekmi proti Mariboru dokazal, da ga ne gre podcenjevati. Triglav se na zadnjih tekmah ne more pohvaliti s pretirano dobro formo, zato ne gre izključiti sploh prve zmage Zavrča v elitnem slovenskem prvenstvu.

Formula 1 - Budimpešta - VN Madžarske

Rosberg N. - Hamilton L.
2
Hamilton je na Hungaroringu prišel že do svojega 30. „pola“ v karieri. Čeprav razlika med Britancem in moštvenim kolegom Rosbergom znaša zgolj 15 točk, je Britanec s prvim osvojenim mestom v kvalifikacijah v precejšnji prednosti. Med drugim je celo izkušeni Kimi Räikkönen napovedal, da bo dirko skoraj zagotovo dobil najhitrejši dirkač na kvalifikacijskem treningu.