Akustična skladba »So Legit« je slišati bolj kot demo kot studijski posnetek. Prav tako ni jasno, kdaj naj bi nastala, glede na izdelan vokal Del Reyjeve pa je mogoče sklepati, da ne gre za improvizacijo, je poročal britanski časnik Guardian.

Videti si kot moški ...

Del Reyjeva prepeva: »You're looking like a man, you're talking like a baby/ How the fuck is your song in a Coke commercial, crazy?/ I don't get it, your taste once exquisite.« (Izgledaš kot moški, govoriš kot otrok/Le kako je mogoče, da se je tvoja skladba znašla v reklami za Coca Colo, noro?/Ne razumem, tvoj okus je bil nekdaj izbran)

Kot kaže, se je v prijateljskem odnosu med glasbenicama zgodil preobrat. Del Reyjevo in Lady Gaga so ob različnih priložnostih skupaj fotografirali, njuni oboževalci pa so že večkrat upali, da bosta sodelovali tudi pri kakšnem projektu.

Burna razprava med oboževalci

Lani poleti so novinarji o tem povprašali Del Reyjevo, a je odgovorila: »Ne verjamem, da bo prišlo do sodelovanja. Nisva govorili že... mislim, da je zelo zaposlena z delom na novi plošči.«

Skladba »So Legit« sicer ni več dostopna preko Youtuba, so pa njene kopije hitro zaokrožile po portalih in drugih spletnih straneh. Skladbo je takoj pospremila burna razprava med oboževalci ene ali druge glasbenice.