Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Žilina - Olimpija
0
Tisti navijači Žiline, ki so si tekmo ogledali v Ljubljani, so se strinjali, da bi njihova ekipa le stežka odigrala slabše srečanje. Slovaki bodo tokrat najverjetneje pokazali drugačen obraz, prav tako pa močno napadli, saj nimajo česa izgubiti. Vseeno domač igralski kader ne prekipeva od kvalitete, zato bi se morali varovanci Andreja Razdrha ob disciplinirani igri v obrambi brez večji težav uvrstiti v naslednji krog.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Prestatyn Town - Rijeka
2
Rečani, ki jih vodi nekdanji slovenski selektor Matjaž Kek, so si napredovanje zagotovili že na prvi tekmi, ko so tekmeca razbili s kar 5:0. Jasno je, da Valižani hrvaški ekipi niso dorasel tekmec in lahko nocoj le stežka upajo na remi kaj šele zmago.


Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Lokomotiva ZG - Dinamo Minsk
1
Lokomotiva, ki je praktično druga ekipa hrvaškega prvaka Dinama, je že na prvi tekmi opravila velik del posla in vpisala zmago z 2:1. Zagrebčanom bo danes bistveno lažje kot pred tednom dni, saj bodo lahko računali na podporo publike, za njihove navijače pa je razveseljiva tudi forma ekipe, saj je neporaženai že štiri srečanja.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

IBV Vestmannyjar - Crvena zvezda
0,2
Navijači Crvene zvezde bi si verjetno želeli, da bi njihova ekipa na prvi teki dosegla višjo zmago, saj je bil končni rezultat le 2:0. A v kolikor se bodo Beograjčani izogibali fizičnim dvobojem, v katerih so Islandci močnejši, napredovanje Slaviše Stojanovića in njegove ekipe ne bi smelo biti ogroženo.

Tenis - ATP - Umag

Bedene A. - Dolgopolov A.
2
Po sinočnjem izpadu Blaža Kavčiča ostaja Bedene edini slovenski predstavnik na turnirju v Umagu. Mladenič, ki je pred tednom dni praznoval svoj 24. rojstni dan, se bo danes prvič pomeril z Ukrajincem Dolgopolovom, ki je četrti nosilec turnirja. Prav veliko možnosti za uspeh proti 24. igralcu sveta Bedene tako nima.