PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Nemčija - Superpokal

Borussia (D)-Bayern (M)
1,0
V reprizi finala Lige prvakov dajem glede na kvote rahlo prednost Borussiji, ki igra doma, poleg tega pa je pri stavi zelo pomemben faktor ta, da Dortmundčani niso menjali trenerja. Pričakujem zabavno tekmo, precej golov in prvo letošnjo krono na glavi Porurcev.

Nogomet - Avstrija - 1.liga

Salzburg-Austria
1
Rdeči biki so na prvi tekmi sezone celi ligi nagnali strah v kosti. Do zmage v Wiener Neustadtu so prišli s tako lahkoto, da jih lahko že zdaj proglasimo za prve favorite prvenstva. Dokler bosta v tej ekipi zdrava Kampl in španski napadalec Soriano, se trenerju Schmidtu res ni potrebno ničesar bati.

Nogomet - Brazilija - 1.liga

Vasco da Gama-Criciuma
1
Tole priporočam vzeti čim prej, ker zna do večera kvota pasti (če ni že do sedaj). Vasco je v nedeljo vknjižil lepo zmago s 3-1 proti Fluminenseju. Ta ekipa bo rasla iz kroga v krog, saj jo je okrepil zunajserijski igralec Juninho Pernambucano, prišla pa sta še Montoya in Guinazu. Criciuma se na gostovanjih res ne znajde, do zdaj so izgubili vse tri tekme in dali le dva gola, prejeli pa jih kar osem.

Nogomet - Ukrajina - Premier

Dnipro-Zorya
1
Po dveh krogih je Dnipro celo na prvem mestu z dvema zmagama in najboljšo gol razliko (5:0). Resda se še niso soočili z najtežjimi tekmeci, a tudi današnji gostje z Luganska spadajo bolj med kandidate za borbi spodnji "dom", kot pa da bi se spogledovali z Evropo, ob Dnjepru pa v vsej svoji zgodovini še niso zmagali. 

Nogomet - Nizozemska - Superpokal

Ajax-AZ Alkmaar
1
Ajax je prijateljske tekme v juliju oddelal suvereno in to proti kar dostojnim tekmecem, poleg tega pa se bo tekma igrala še na njihovi zelenici, torej na amsterdamski Areni. Kljub temu, da je bilo po njihovih fantih (še posebaj Eriksenu) veliko povpraševanja, so ogrodje ekipe zadržali ter pripeljali še Bojana Krkića. Te ekipe se je v prihajajoči sezoni potrebno bati.