PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Ameriško prvenstvo

ZDA-Honduras/2,5/
1 (=manj)
Američani so se v četrtfinalu znesli nad Salvadorjem, Honduras pa je kar nekoliko presenetljivo ugnal Kostariko. Sedaj kajpak vsi pričakujejo, da se bo domača izbrana vrsta uvrstila finale, vendar jih po mojem skromnem mnenju čaka peklenskih 90 minut. Honduras je zelo čvrsta ekipa, kar se je lepo pokazalo tudi na pripravljalni tekmi, ko je ZDA slavila z 1:0. Glede na to, da so se vse štiri tekme Hondurasa na tem prvenstvu končale pod vsoto treh golov, bom tehle 1.90 z veseljem vzel. Napoved: 1-1 in odločitev finalista po enajstmetrovkah.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Maribor-Birkirkara/oba gol/
tip 1 (=da)
Mamljiva ponudba, ni kaj! Birkirkara je nogometni eksot, toda njeni igralci so od prvega do zadnjega profesionalci. Na prvi tekmi so celo dvakrat zadeli okvir vrat, tokrat pa bodo verjetno igrali na protinapade, saj bi goli v gosteh pomenijo ogromno. Napovedujem, da jim bo vsaj enkrat to uspelo, vendar napredoval bo Maribor...recimo 3-1!

Vaterpolo - Mednarodni - SP

Srbija-Madžarska
1
Srbi so se na prvi tekmi prvenstva proti Avstraliji bolj kot ne ogrevali, sedaj pa jih čaka prvi resen tekmec - Madžarska. Naši severovzhodni sosedje so pred prihodom v Španijo precej premešali ekipo in naj ne bi bili niti med kandidati za odličja. Tudi današnjo vlogo favorita so prepustili Srbom, toda član srbske izbrane vrste Željko Gocić se ob tem nasmiha: "S tovrstnim govoričenjem nas želijo le uspavati." Vložek je velik, prvo mesto v skupini, zato velja poskusiti tudi z manjšo vsoto ponujenih golov.

Tenis - ATP - Atlanta

Ebden M.-Karlovič I.
2
Sodeč po tem, kako hitra naj bi bila podlaga v Atlanti, se danes Ivo ne bo spustil pod 20 asov. Zagrebčan se je na turnejo vrnil kot prerojen in bo zmage nizal, dokler mu nasproti ne pride en vsaj približno respektabilen igralec. Avstralec Ebden to pač ni.

Tenis - ATP - Umag dvojice

Monroe/Stadler-Elgin M/Marx P.
1
Dvojica Monroe/Stadler ima od letos kar nekaj lepih rezultatov. Bila sta v finalu ATP Buenos Airesa, challengerja v Bordeauxu ter osvojila challenger Prostejov in ATP v Bastadu. Glede na to, da so zgoraj našteti turnirji vsi s peščeno podlago, bi jima lahko tudi v Umagu uspelo priti globoko v žreb. Nasprotnika sta šele drugič letos združila moči.