PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Liga prvakov

Dinamo ZG - CS Fola Esch/+1/
1

Dinamo tudi letos odločno koraka proti ligi prvakov. Na prvi tekmi so Luksemburžane v gosteh ugnali s kar 5:0, nič kaj dosti drugačne tekme pa ne gre pričakovati niti na Maksimirju, kjer se bo gostujoča mreža verjetno znova zatresla kar nekajkrat. (8/10)

Nogomet - Liga prvakov

JK Nomme Kalju - HJK Helsinki
2

Finski prvak je na prvi tekmi razočaral, saj ni uspel zatresti mreže nasprotnika in tekma se je končala z 0:0. To kljub vsemu ni tako slab izid za Fince, saj ga v naslednje kolo kvalifikacij pelje tudi remi z doseženimi zadetki. Naloga HJK je torej jasna, zabiti vsaj en gol. Če ga dosežejo prvi, se bo domačih lotila nervoza in morali se bodo povsem odpreti, to pa bi lahko kakovostnejši tekmec kaznoval in se domov vrnil z gostujočo zmago. (5/10)

Nogomet - Liga prvakov

Molde - Sligo Rovers
1

Norveški prvak zadnjih dveh let letos v domačem prvenstvu ne blesti, saj je po polovici sezone zgolj na 11. mestu. A opazen je dvig forme pri Moldeju, saj je na zadnjih 15 tekmah le enkrat izgubil, po zmagi na prvi tekmi na Irskem (1:0) pa je tudi v idealnem položaju za napredovanje v kvalifikacijah za ligo prvakov, ki Norvežanom prav gotovo predstavlja veliko motivacijo. (6/10)

Tenis - WTA - Baku

Hercog P. - Voskoboeva G.
1

Hercogova se po poškodbi vrača v formo, kar ji gre očitno zelo dobro od rok, saj je v nedeljo slavila zmago na turnirju na Češkem, kjer ni izgubila niza. To ji bo gotovo v lepo spodbudo za naprej in Štajerka bo danes dala vse od sebe, da tudi v Bakuju prikaže dobro igro in ne izpade v prvem krogu. Čeprav ni favoritinja, ni brez možnosti, saj ji naproti stoji “le“ 89. igralka sveta. (4/10)