»Svoje pesmi imam prijavljene na mednarodni spletni strani, kjer so slišali za pesem Fool Moon in mi ponudili priložnost, da se prijavim na izbor za najboljšo prebijajočo se glasbenico meseca. To sem tudi storila in vključili so me v ožji izbor, kjer se prek ankete potegujem za zmagovalni naslov,« je za Dnevnik.si povedala 26-letna Tina, ki jo bodo v primeru zmage podrobneje predstavili v reviji Starcentral ter na njihovi spletni strani. V anketi je mogoče sodelovati na tej povezavi, glasuje pa se lahko enkrat dnevno vse do 4. avgusta.

Besedilo za pesem Fool Moon je napisala sama, za glasbo in aranžma je poskrbel Damjan Pančur. »Pesem govori o tem, kako ob polni luni pridejo na plan vsa nepričakovana čustva, vse, kar je bilo do zdaj skrito, pa postane vidno. Polna luna je kot luč, ki prikaže našo notranjo resnico,« pove Tina o svoji pesmi, ki je pritegnila pozornost avstralske revije.

»Revija letno doseže tri milijone bralcev, je korak k uspehu in priložnost, da te spozna tudi avstralska javnost. Naziv sicer ne prinaša svetovne slave, je pa lepa priložnost in referenca za naprej. Na spletni strani se želim predstaviti svetu s svojim delom,« dodaja Tina, ki se je solo petja pričela učiti pri trinajstih letih, trenutno pa vadi petje pri Nataši Nahtigal. »Z glasbo se ukvarjam že od otroštva in želim si, da bi bila tudi v prihodnosti del mojega življenja in umetniškega ustvarjanja.«

Ostermanova, ki je lansko leto magistrirala iz novinarskih študij na fakulteti za družbene vede, je uspešna tudi na plesnem področju, saj je bila skupaj s plesno skupino Angels večkrat državna prvakinja ter druga na evropskem prvenstvu v Helsinkih, pa tudi na neuradnem svetovnem prvenstvu v Bottropu.