PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Ameriško prvenstvo

ZDA-Salvador/2,5/
2
V Baltimoreu lahko pričakujemo predvsem veliko golov, saj so se napadalci obeh ekip v dosedanjem delu turnirja precej izkazali. Pri domačih izstopa Chris Wondolowski, ki je pravo odkritje prvenstva. No, verjetno bodo tudi gostje imeli kar precej priložnosti za gol, saj v ekipi Jürgena Klinsmana tokrat nastopa kar precej "B" igralcev.

Nogomet - Islandija - 1.liga

Valur-Fylkir
1
Valur je imel na zadnji prvenstveni tekmi ogromno priložnosti, a jim spet ni uspelo zmagati, tako da so sedaj na domačem Vodafonevöllurinnu pri bilanci 1-4-0. Če se želi domači strateg Gunnarson še nadaljevati z delom, potem bo moral take tekmece, kot danes prihajajo v goste pač premagovati. Fylkir je namreč še edini klub, ki letos v ligi ni osvojil treh točk v paketu.

Nogomet - Ukrajina - Premier

Volin Lutsk-Tavria Simferopol
1
Ogromne težave gostov s sestavo ekipe! V Lutsk so pripotovali le z 18-timi možmi, od tega trije vratarji, manjkala bosta tudi najboljši tujec v moštvu (Svensson) ter glavni napadalec Feščuk. Volyn je doma zelo neugoden tudi za ekipe iz zgornjega "doma", tako da z oslabljenimi "pri(črno)morci" ne bi smel imeti težav.

Nogomet - Ukrajina - Premier

Černomorec-Vorskla Poltava
0,2
Tule lovim presenečenje. Domači so še tri dni nazaj odigrali precej izenačeno in naporno evropsko tekmo, medtem ko so se gostje pred sezono okrepili (največji plus je vezist Dedečko, ki je prišel iz Kryvbasa) in sezono začeli udarno - z zmago v Lvovu. Tule bi morale biti kvote vsaj po mojem mnenju precej bolj skupaj.

Tenis - ATP - Hamburg

Delbonis F.-Fognini F./0:2/
Z
Ne rečem, da je bila zmaga Argentinca nad Fedexom presenečenje, toda Roger se je že cel teden mučil proti čisto vsem tekmecem in več kot očitno pač na pesku ne sodi več v sam vrh. Del Bonis ima za seboj izjemen turnir, ki ga vsekakor pelje med 100 najboljših na svetu, se bo pa danes moral zelo potruditi, če želi presenetiti še Fogninija. Za Italijana že ves čas pravim, da je nenormalno talentiran in ko bo/če bo rešil psihološko pripravljenost, ga morda nekoč čaka tudi elitna deseterica. Tokrat mu dajem prednost, še več - mislim, da danes (tako kot že cel teden) ne bo izgubil niza. V Hamburgu je z glavo več kot očitno pri stvari.