Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

HJK Helsinki - JK Nomme Kalju
1

V obračunu finskega in estonskega prvaka ima vsaj na papirju lepo prednost prvi, saj igra v precej boljši in bolj izenačeni ligi. Obe ekipi sta trenutno na prvem mestu v svojih prvenstvih, torej sta v zadovoljivi formi, a kot rečeno, Finci so vendarle razred boljši od Estoncev in na prvi tekmi bodo gotovo vse stavili v napad in poskušali zabiti čim več golov. (7/10)

Nogomet - Mednarodni klubi - Libertadores pokal

Olimpia Asuncion - Atletico MG
1, 0

V finalu južnoameriške lige prvakov se merita paragvajski in brazilski klub, za favorita pa velja Atletico, za katerega igra tudi Ronaldinho. A prav zlahka Brazilci prav gotovo ne bodo prišli do lovorike, predvsem na prvi tekmi pa lahko pričakujemo, da bo Olimpia igrala na zmago in si poskušala pred povratno tekmo priigrati vsaj minimalno prednost. (6/10)

Nogomet - Rusija - 1.liga

Ural - CSKA Moskva
2

Novopečeni prvoligaš bo sezono otvoril kar z domačo tekmo proti prvaku. Ne gre dvomiti, da bodo dali domači vse od sebe, a v Rusiji je razlika med najboljšimi ekipami in preostankom lige kar velika, v igri pa so tudi zakulisne igrice. Klub, kot je Ural, verjetno zato danes nima prav dosti možnosti, da bi prvemu favoritu prvenstva vzel kakšno točko, CSKA pa je pred dnevi pokazal, da je tudi v dobri formi, ko je s 3:0 v superpokalu ugnal Zenit. (7/10)

Tenis - ATP – Hamburg

Kavčič B. - Haas T.
2

Haas je letos v dobri formi, kar mu je pri 35 letih ponovno prineslo mesto med najboljšimi tenisači na svetu, trenutno je na lestvici ATP 11. Pred nemško publiko bo verjetno dovolj motiviran in odločen, da se prebije v naslednji krog, da bo imel Kavčič le majhne možnosti, da ga preseneti. (7/10)