Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Ameriško prvenstvo

ZDA - Kostarika
1
Kostarika na prvenstvu še zdaleč ne igra slabo, a danes ji bodo nasproti stale ZDA. Slednje so zelo prepričljive, saj so na zadnjih treh tekmah nasprotniku zabile neverjetnih 16 zadetkov in prejele le dva. Jasno je, da bo imela obramba Kostarike obilo dela.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Birkirkara - Maribor
2
Cilj slovenskih prvakov je tudi letos uvrstitev v evropsko ligo, čeprav potihoma upajo celo na morebitno igranje v ligi prvakov. Prva ovira na poti do Evrope bo malteška Birkirkara, ki pa za vijoličaste ne bi smela biti prezahteven tekmec. Varovanci Anteja Čaćića upajo, da bodo potnika v naslednji krog odločili že na prvi tekmi, a previdnost ne bo odveč, saj je velik adut domače ekipe neobremenjenost.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

BATE Borisov - Šahter Karagandi
1
BATE v prvenstvu ne igra tako dobro, kot bi si želel, saj zaseda drugo mesto, za vodilnim Šahtarjem pa zaostaja šest točk. Kljub temu gre za ekipo, ki je zadnja leta v Evropi zelo uspešna. Proti kazahstanskemu prvaku in pred domačimi igralci zato ne bi smel imeti večjih težav.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

CS Fola Esch - Dinamo ZG
2
Hrvaški prvak je pred svojo prvo tekmo v Evropi v letošnji sezoni v dobri formi, kar je potrdil že v petek, ko je doma s 3:1 odpravil Osijek. Cilj Dinama je tudi letos liga prvakov, luksemburški klub pa bi moral biti le majhna ovira na poti do najprestižnejšega klubskega tekmovanja na stari celini.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Viktoria Plzen - Željezničar Sar
1
Željezničar je že vrsto let med najboljšimi klubi v državi, a v Evropi mu gre precej slabše. Tako bosanski kot češki klub še nista v optimalni formi, a kvaliteta je prav gotovo na strani domačinov.