Pivo in cvetje, ki vsako poletje za nekaj dni preplavi praktično vsako poro Laškega, je tudi letos ponudilo dovolj, da je zadostilo najrazličnejšim okusom obiskovalcev, ki pa jih je, kot vedo povedati domačini, pa tudi številni redni obiskovalci prireditve, vsako leto nekoliko manj. Od četrtka do nedelje so čez dan potekale številne razstave, športni turnirji in aktivnosti za otroke, medtem ko je večere zaznamovala zabava s koncerti in seveda pivom.

Redne obiskovalce Piva in cvetja je ob prihodu v Laško presenetila praznina na Trubarjevem nabrežju v bližini pivovarne, kjer je pred tem več let stal glavni oder, ki so ga polnili najodmevnejši izvajalci. Ob povpraševanju, kam se je »izgubil« glavni oder in zakaj, domačini povedo, da so ga prestavili v Jagoče, dober kilometer oddaljen prostor, kjer je za obiskovalce urejeno tudi kampiranje.

Zakaj so si organizatorji izbrali Jagoče za prizorišče z velikim odrom in kakšne načrte imajo s Pivom in cvetjem za prihodnost si preberite v jutrišnji tiskani izdaji Dnevnika. V naši fotogaleriji si oglejte nekaj utrinkov dogajanja s sobotnega popoldneva, spodaj pa objavljamo tudi video prispevek večernega oziroma nočnega dogajanja.