PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Ameriško prvenstvo

Martinique - Mehika
2

Mehičani so spodrsljaj proti Panami popravili z zmago proti Kanadi, napredovanje pa si bodo poskušali zagotoviti z današnjim uspehom proti najslabši ekipi v skupini. Martinique je v prvem krogu uspel presenetiti Kanadčane, kar je verjetno močno zmankšalo njihove možnosti po uspehu na naslednjih tekmah, saj jih nihče več ne podcenjuje. Mehika premore precej več talenta in kvalitete, zato njena zmaga ne bi smela biti vprašljiva. (6/10)

Nogomet - Norveška - 1.liga

Tromso - Sogndal
1

Tromso je v četrtek v Celju uspel nadomestiti zaostanek s prve tekme in se v evropski ligi uvrstil v naslednji krog kvalifikacij, hkrati pa je prekinil negativno serijo treh porazov. Uspeh v Evropi bo nogometašem zagotovo dal krila in jih spodbudil k boljšim igram. Na svojem stadionu je Tromso zelo močan, zato je tudi danes proti neposrednemu tekmecu na lestvici favorit, da osvoji vse tri točke. (6/10)

Nogomet - Rusija - 1.liga

Anži - Lokomotiva Moskva
1

Bogati Anži se je tudi pred letošnjo sezono okrepil in bo znova poskušal prvič postati ruski prvak. Ekipa verjetno še ni povsem uigrana, a jasno je, da danes za moštvo iz Mahačkale v poštev pride le zmaga, saj Lokomotiva nikakor ni tekmec, ki bi mešal štrene najboljšim ekipam pri vrhu lestvice, nenazadnje pa jo je pred kratkim na prijateljski tekmi z 2:0 ugnal tudi Maribor. (7/10)

Nogomet - Švedska - 1.liga

Malmo FF - Atvidaberg
1

Na vrhu lestvice prve švedske lige je velika gneča, Malmo pa bi lahko enega od tekmecev vsaj za nekaj časa oddaljil z današnjo zmago, saj bi v primeru uspeha ostal vodilna ekipa, Atvidabergu pa ušel za šest točk. Gostje so sicer v dobri formi, saj so zmagali štiri tekme zapored, kar bo pravšnje opozorilo za Malmo, da bo šel v tekmo dovolj motiviran in zbran. (5/10)