PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Ameriško prvenstvo

ZDA - Kuba
1
Kubanci so imeli pred porazom proti Kostariki zelo dober niz, saj so dobili štiri tekme. Kljub temu se proti ZDA ne morejo nadejati dobrega rezultata. Izbranci Jürgena Klinsmanna so v izvrstni strelski formi, saj so tako Gvatemali kot Belizeju nasuli pol ducata golov.


Nogomet - Mednarodni - Ameriško prvenstvo

Kostarika - Belize
1
Po zmagi s 3:0 proti Kubi Kostaričane čaka še nekoliko lažja naloga, saj jim bo nasproti stal Belize, ki je na lestvici Fife na skromnem 130. mestu in velja za eno najslabših reprezentanc na prvenstvu. Kostaričani bi morali dodobra napolniti mrežo nasprotnika.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Olimpija - Rudar (V)
0
Olimpija je bila v zadnjih sezonah od Velenja vselej uspešnejša, a forma igralcev na pripravljalnih tekmah je lahko za trenerja Razdrha vseeno nekoliko zaskrbljujoča. Za povrh so Ljubljančani visoko izgubili v superpokalu, kar zagotovo ni najbolje vplivalo na moralo ekipe. Velenjčanom se tako ponuja lepa priložnost, da se iz prestolnice vrnejo s kakšno točko.

Nogomet - Švica - 1.liga

Basel - Aarau
1
Basel je zadnjo pripravljalno tekmo proti finalistu lige prvakov Borussii Dortmund pričakovano izgubil, a pred tem nanizal nekaj izvrstnih rezultatov proti zelo dobrim tekmecem. Danes ga čaka Aarau, ki je zmagovalec druge švicarske lige in proti kateremu ne bi smel imeti prevelikih težav.

Košarka - Mednarodni - EP U-20 div.A

20Litva - 20Grčija
1
Litva zagotovo sodi v ožji krog favoritov na prvenstvu, saj imajo odlične košarkarje, ki so povrh še neporaženi. Grki sicer stopnjujejo formo, saj so po nekoliko slabšem začetku dobili zadnje tri tekme, a današnji nasprotnik bo bržčas pretrd oreh.