"Vem, da to lahko storim in da to tudi zmorem. Drugega scenarija sploh nimam v glavi in zame ne obstaja. Vedno je treba gledati naprej in lahko potrdim, da sem vsak dan zelo motivirana," je dejala prijateljica golfista Tigerja Woodsa v ponedeljkovi oddaji televizijske postaje Servus TV.

"Prva dva meseca po poškodbi res nista bila lahka zame. A ves čas sem imela pred očmi olimpijske igre v Sočiju in zdaj sem zelo vesela, da tako hitro napredujem," je dejala ameriška zvezdnica, ki bo v Sočiju, igre bodo med 7. in 23. februarjem, branila naslov olimpijske prvakinje v smuku.

Član njene ekipe Robert Trenkwalder meni, da bo prvo pravo sliko prinesel šele prvi snežni trening: "Za zdaj vse kaže super, ampak to še ne pomeni ničesar. Šele ko bo prvič stopila na sneg, bomo zares lahko ocenili, kako uspešno je bilo okrevanje in ali smo dobro začrtali priprave nas olimpijsko sezono."

Vonnova si je februarja na SP v Schladmingu pri padcu na superveleslalomu huje poškodovala koleno; poškodovala si je križne vezi desnega kolena, raztrgano je imela tudi stransko vez in zlomljeno golenico.