PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Mika-Rudar Plevlja
1
V Erevanu so imeli pri Miki težave že precej večji klubi kot Rudar iz Plevlje, ker pa bodo domači lovili rezultatski zaostanek, bo seveda kaj hitro potrebno zadeti. Taktično so recimo da oboji na podobni ravni, Armenci pa za moje pojme malce bolje tehnično podkovani. Kvota je sicer nekoliko padla, toda vseeno menim, da se na enki skriva vsaj minimalna vrednost.

Tenis - WTA - Palermo

Birnerova E./+1,5/-Hercog P.
2
Polona je lahko kar malce jezna na organizatorje turnirja v Bastadu, kjer ji kljub vezani zmagi v letih 2011 in 2012 niso podarili posebnega povabila. Mariborčanka bo tako igrala v Palermu, kjer, kot sama pravi, se počuti dobro, za uspeh pa je v minulih dneh garala na Drenovem griču, kjer je bil "sparing" partner Janez Semrajc. Verjamem, da je naša trenutno najboljša tenisačica dovolj dobro pripravljena, da prvo oviru na Siciliji preskoči brez težav.

Tenis - ATP - Newport

Matosevič M.-Sock J.
2
Domačin Jack Sock je po porazu v kvalifikacijah Wimbledona osvojil challenger v Winnetki in po mojem mnenju bi tukaj moral biti malce večji favorit. Matosevic ga je letos v San Joseju resda premagal, toda Avstralec hrvaških korenin trenutno ni v najboljši formi, saj je zadnja dva turnirja zapustil že po prvem krogu.

Tenis - ATP - Bastad

Volandri F.-Zopp J./+1,5/
1
Tole je bolj stava proti Zoppu, kot pa na Volandrija, saj je Estonec zaradi poškodbe izpustil praktično celotno sezono, po porazu v prvem krogu Wimbledona (Almagro) pa je futures na Nizozemskem zaključil že po drugem krogu, ko ga je izločil šele 673. igralec sveta. Imam močan občutek, da bo srečanje Volandri dobil že po dveh nizih.

Tenis - ATP - Bastad dvojice

Dimitro/Tillst-Brunstr/Klaasen
2
Dimitrov bo med dvojicami nastopil kar skupaj s svojim trenerjem Mikaelom Tillströmom (ima jih že 41!), kar mi zelo diši po revijalni tekmi. Brunstrom in Klaasen imata seveda s turnirjem resne namene, saj sta vendar oba specializirana le za igro parov in ne predstavljam si, da bi jih ekshibicionistična naveza uspela tukaj kakorkoli ogroziti.