Po prvi seriji je Slovencem kazalo še bolje. Dežman je s skokom 109,5 metra deklasiral konkurenco, saj so najboljši za njim zaostali štiri metre in pol ter več. Hvala je bil drugi, Miran Zupančič četrti, Jernej Damjan in Matic Kramaršič sta si delila sedmo mesto, prvi zvezdnik Triglava Robert Kranjec je bil deveti.

V drugi seriji so Slovenci nekoliko pokvarili svoje uvrstitve. Pred nastopom najboljše šesterice je vodil Poljak Bartolomej Klušek, šele 15. po prvem nastopu. Nato ga je ugnal Poljak Biegun z največjo daljavo dneva - 110,5 metra. Na zaletišču sta bila le še Hvala in Dežman. Hvala je pristal pri 105 metrih in na koncu osvojil tretje mesto, Dežmanu pa je po skoku, dolgem 103 metre, za tesno zmago zadostovala prednost skoraj 13 točk iz prve serije.

Soliden je bil tudi Damjan, ki je napredoval na peto mesto, Matjaž Pungertar je bil šesti in Peter Prevc deveti. Točke pa so osvojili še Miran Zupančič (12.), povratnik Mitja Mežnar (14.), Aljaž Pograjc (17.), Matic Kramaršič (19.), Tomaž Naglič (22.), Žiga Mandl (23.), Anže Semenič (25.), Robert Kranjec (28.) in Jurij Tepeš (29.). Sila povprečen je bil tudi zmagovalec sobotne tekme Čeh Jakub Janda, ki se je po ponesrečenem prvem skoku na koncu prebil na 20. mesto.