Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Ameriško prvenstvo

Kanada - Martinique
1
Kanadčani ne veljajo ravno za nogometno silo, čemur pričajo tudi zadnji rezultati, saj zmage niso vpisali na zadnjih šestih tekmah. Vseeno bi se moral njihov črni niz danes končati, saj je Martinique ena najslabših reprezentanc na Golden Cupu.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme-klubi

Anži Mach. - PAOK
1
Bogati Anži se lahko pohvali s celo kopico izvrstnih igralcev, povrh pa jo vodi izkušeni Guus Hiddink. Grški PAOK sicer še zdaleč ni slabo moštvo, a se nogometaši po imenovanju novega trenerja Huuba Stevensa verjetno še niso povsem privadili na nov način igre.

Nogomet - Slovenija - Superpokal

Olimpija - Maribor
1
Pri Mariboru priznavajo, da je superpokalna tekma, glede na to, da se pripravljamo na evropske tekme, prezgodaj. Ekipa je z odhodom Darka Milaniča in Zlatka Zahovića še vedno v šoku, prav nič ohrabrujoč pa ni niti visok poraz proti nemškemu drugoligašu Kaiserslauternu. Olimpiji se tako ponuja lepa priložnost, da sploh prvič osvoji superpokalno lovoriko.


Tenis - ATP - Wimbledon

Djokovič N. - Murray A.
2
Britanci na svojega zmagovalca na sveti travi čakajo že zelo dolgo. Medtem ko se je v polfinalu Đoković pošteno namučil, Murray s svojim tekmecem ni imel pretežkega dela. Čeprav je v medsebojnih dvobojih 11:7 za Srba, je Murray vsekakor sposoben premagati letos ne tako prepričljivega tekmeca.

Tenis - Challenger - Portorož

Žemlja G. - Fischer M.
1
Naš najboljši teniški igralec je v Portorožu upravičil vlogo prvega nosilca in se uvrstil v finale. Tam mu bo nasproti stal nepostavljeni Avstrijec Fischer, ki je na lestvici ATP uvrščen kar 200 mest slabše. Žemlja vsekakor velja za favorita, njegov poraz pa bi bil veliko presenečenje.