PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni mladi - SP U-20

20Francija-20Uzbekistan
1
Francozi imajo neverjetno generacijo nadarjenih fantov, ki je vse tekme na tem turnirju odigrala brezhibno, z izjemo srečanja s Španci. Uzbeki so bržkone dosegli svoj limit in jim danes vsekakor ne bo lahko, predvsem v fazi branjenja.

Tenis - WTA - Wimbledon

Lisicki S.-Bartoli M.
1
Sabine Lisicki ima briljantno priložnost za dosežek kariere in mislim, da je tudi mentalno bolje pripravljena na finale, kot Francozinja. V skupnih dvobojih je 3-1 za Nemko, ki poseduje odličen servis in predvsem zbranost v odločilnih momentih.

Tenis - WTA - Wimbledon dvojice

Hsieh/Peng-Barty A/Dellacq
2
Ne vem zakaj sta tukaj Avstralki tako podcenjeni, ko pa sta na poti do finala premagali precej bolj respektabilne tekmice in imata nasploh letos zelo solidne rezultate. Tule grem s presenečenjem.

Tenis - ATP - Wimbledon dvojice

Bryan B/Bryan M-Dodig/Melo
1
Brata Bryan sta v Wimbledonu prava gospoda trave in redkokdo se najde, ki jima je lahko kos. Nekaj mož je sicer pri tem projektu uspelo, a možnosti za tak scenarij danes odpadejo, saj Melo in Dodig niti približno nista tako agilna pri mreži, pa tudi z osnovne črte sta Američana bolj natančna.

Tenis - Challenger - Portorož

Menendez A.-Fischer M.
1
Menendezu se je nasmehnila sreča, ko mu je Kavčič dvoboj predal, sedaj pa je kar na pragu finala. Španec poseduje persistentnost z osnovne črte ter kar soliden return. Milim, da ima realno več možnosti za finale.