Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Evropska liga

Tromso - Celje
1

Tromso je lani v norveški prvi ligi končal na četrtem mestu, letos pa je trenutno v sredini lestvice na osmem mestu, na 14 tekmah pa je ob štirih remijih zabeležil 5 zmag in 5 porazov. Kljub temu danes velja za velikega favorita, saj na svojem stadionu igra zelo dobro (v prvenstvu 5 zmag in en poraz), pred Celjani pa ima tudi veliko prednost, ker je že v sredini sezone, medtem ko so slovenski klubi praktično še sredi priprav in je njihova forma še daleč od optimalne. (8/10)

Tenis - WTA - Wimbledon

Lisicki - Radwanska
1

Lisickijeva je po zmagi nad Sereno Williams prva favoritinja Wimbledona, kar je potrdila tudi z dobro predstavo v četrtfinalu. Tokrat jo čaka obračun s četrto nosilko, ki je na sveti travi prav tako v dobri formi, a glede na do sedaj videno, je Nemka vendarle v prednosti. (7/10)

Tenis - ATP - Wimbledon dvojice

Bryan/Bryan - Bopanna/Roger
1

Brata Bryan sta še vedno daleč najboljša dvojica v moškem tenisu. Tudi v Wimbledonu odločno korakata proti novemu grand slamu, saj jima je zelo težko odvzeti že niz, kaj šele ju premagati. (10/10)

Tenis - Challenger - Portorož

Bedene - Veger
1

Bedene je prišel v Portorož po turnirsko zmago, po zmagi z 2:0 v prvem krogu pa lahko nekaj podobnega od njega pričakujemo tudi danes, ko se bo pomeril s Hrvatom, ki na lestvici ATP zaseda šele 764. mesto. (8/10)