PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni mladi - SP U-20

20Kolumbija-20J.Koreja
1
Korejci se na letošnjem "festivalu" mladih ekip zares mučijo. Gole so dobivali čisto od vseh, še proti Kubi so se morali močno potruditi za zmago in dvomim, da bodo kos izjemni generaciji kolumbijskih nogometašev, ki ji poveljuje njihov zvezdnik Quintero.

Nogomet - Mednarodni mladi - SP U-20

20Portugalska-20Gana/oba gol/
1 (=da)
Oboji so do sedaj prikazali zelo domiselno igro v napadu, zato lahko danes tukaj vsekakor pričakujemo veliko priložnosti in seveda gole. Najprej sem pomislil na to, da poskusim s Portugalci, a so se mlade črne zvezde na zadnjih tekmovanjih vedno izkazale ravno takrat, ko je bilo to najbolj pomembno, zato raje stavim na to, da danes oboji vsaj enkrat najdejo pot do nasprotnikove mreže.

Košarka - Mednarodni - SP U-19

19Češka-19Senegal/+15/
1
Državne reprezentance Senegala drugače kot "indijanci" ne morem poimenovati. Kolektiv, ki od 20 metov za tri zadane dva (pa še to od table) in ima odstotek zadetih prostih metov pod tretjino, je na tekmovanju milo rečeno eksot. Fantje iz te afriške države ne posedujejo prav veliko taktike, košarkarske inteligence, bojim se, da pa tudi talenta posamezniki nimajo in zato danes pričakujem gladko zmago Čehov za vsaj 20 točk.

Tenis - WTA - Wimbledon dvojice

Barty A/Dellac-Hlavack/Hradeck
2
Dvojici na tem turnirju še nista oddali niza, kar ju nekako postavlja v vlogo velikih favoritinj pred zaključkom turnirja. Vseeno grem tule s češko navezo, ki je lani na olimpijskih igrah klonila šele v finalu proti sestrama Williams. Hlavačkova in Hradecka imata večjo "kilometrino" med pari, poleg tega pa sta današnji nasprotnici letos že premagali - v pokalu Federacij je bilo 6-0, 7-6!

Tenis - Challenger - Portorož

Beck K.-Rola B.
2
Blaž je v dveh letih treniranja za kolidž Ohio močno izpopolnil svojo igro na betonu in je zame v Portorožu celo eden izmed tihih favoritov za zmago. Danes ima za nasprotnika povsem premagljivega nasprotnika, ki letos med posamezniki beleži bilanco zmag in porazov 5-8, vse bolj pa se posveča igri parov.