PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - WTA – Wimbledon

Lisicki - Kanepi
1

Lisickijeva je po včerajšnji odločni predstavi proti Sereni Williams čez noč postala prva favoritinja za končno zmago v Wimbledonu. Težko je verjeti, da bo Nemko z izjemnim servisom in idealno igro za travnato podlago po senzacionalni zmagi sedaj ugnala nepostavljena Estonka, sicer 46. Na lestvici WTA. (8/10)

Tenis - WTA – Wimbledon

Kvitova - Flipkens
1

Kvitova je odločna, da ponovi leto 2011, ko je na sveti travi osvojila svoj edini grand slam, za to pa ima iz dneva v dan boljše možnosti, saj so do četrtfinala izpadle praktično že vse favoritinje. Čehinja bo imela zato tudi prednost glede izkušenj, saj se je njena nasprotnica tokrat prvič v karieri uvrstila v četrtfinale katerega od grand slamov. (6/10)

Tenis - Challenger – Portorož

Bedene - Martin
1

Bedene je bil pred začetkom turnirja glede svojih ciljev jasen. Zanj šteje le končna zmaga, zato bo na turnirju pred domačimi gledalci verjetno na vsakem dvoboju dal vse od sebe. Za uvod ga čaka 270. Igralec svetovne lestvice, ki ne bi smel biti previsoka ovira. (8/10)

Nogomet - SP U-20

Španija - Mehika
1

Španci v zadnjih letih ne kraljujejo le v članski konkurenci, temveč pridno zbirajo tudi lovorike na tekmovanjih mlajših selekcij. Tudi na svetovnem prvenstvu do 20 let v Turčiji so prvi favoriti za naslov prvaka, kar so potrdili tudi s tremi zmagami v prvem delu tekmovanja. V osmini finala jih sedaj čaka obračun z Mehičani, ki so si nastop v izločilnih bojih precej srečno izborili z le eno zmago kot ena izmed boljših tretjeuvrščenih ekip skupinskega dela, da bi se izognili novemu porazu pa bodo Mehičani tokrat potrebovali tudi kar nekaj sreče. (7/10)