Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme-klubi

Austria - Zorya
1
Avstrijski prvak bo danes v vlogi favorita, čeprav njegovega tekmeca ne gre podcenjevati. Zorya je namreč član ukrajinske prve lige, ki je v zadnjih letih močno napredovala. Gosti so v letošnji sezoni prvenstvo končali na solidnem 10. mestu, zato jih vsekakor ne gre podcenjevati.

Nogomet - Švedska - 1.liga

AIK Stockholm - Mjallby
1
AIK je po nekoliko slabšem začetku le našel pravo formo in je že pet neporažen. Myallby, ki je na zadnjih štirih srečanjih kar trikrat izgubil, bo zelo težko v gosteh ugnal moštvo, ki je pretekli teden premagalo takrat vodilni Helsingborg.

Tenis - Mednarodni - Wimbledon mešane dvojice

Blake J/Vekič - Srebotn/Zimonji
2
Srebotnikova in Zimonjić, ki sta tretja nosilca turnirja, danes čaka dvoboj proti ameriško-hrvaški navezi. Slednja je sicer zadnji dvoboj brez večjih težav dobila, a proti izkušeni slovensko-srbski navezi bo njuna naloga precej težja.

Tenis - ATP - Wimbledon

Ferrer D. - Dodig I.
1
Dodig je z zmago v tretjem krogu presenetil marsikoga, a njegov pohod se danes utegne bržčas končati. Nasproti mu bo namreč stal izkušeni David Ferrer. Je že res, da se Španec mnogo bolj domače počuti na pesku, a njegove izjemne teniške veščine pridejo do izraza tudi na zelenici. Hrvat, ki na lestvici ATP zaseda 49. mesto, se bo s četrtim igralcem sveta le težko kosal.